EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE L’ESCOLA LUTGARDA DE KENYA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE MARTORELL

Avui dia 4 de gener es fa la inauguració de l’Exposició Fotogràfica de les imatges de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Hi ha algunes fotos dels Camps de Treball del 2015 i 2016 a Kenya, i la majoria són fotografies que ens han enviat les religioses de la comunitat, ja que com tots sabeu, el passat estiu 2020, els voluntaris i les voluntàries no vam poder viatjar a Kenya per causa del Covid, però les obres si que van continuar gràcies a les moltíssimes donacions rebudes durant tot el curs passat.

Com tothom recordareu, el 2015 i 2016, l’ONG Mans Mercedàries va tenir com a Projecte  la construcció del Centre Infantil Lutgarda, un Centre Infantil que les famílies del barri d’Ongata Rongai van demanar a les nostres Mercedàries  degut al risc i perillositat del barri. Un barri on hi ha segrestos de nens i nenes per tràfic d’òrgans i on s’hi mouen les xarxes de prostitució. Tot això fa que en aquest barri la canalla no estigui segura pel carrer, per això es va fer la Construcció del Centre Infantil Lutgarda.

Ara la canalla s’han fet grans i la necessitat és també la d’una  Escola d’ Educació Primària. i com tots recordareu aquest és el nostre Projecte, la construcció de la Segona fase de l’Escola Lutgarda.

Malgrat el Covid  i gràcies a les donacions dels nostres Socis i Col·laboradors, de les subvencions rebudes de l’Ajuntament de Martorell i de l’Ajuntament de Sant Feliu; gràcies també a les guardioles de les 100 Botigues Solidàries de Martorell… vam poder enviar prou diners per a la construcció de la primera planta de l’Escola, planta on s’ha de començar l’Educació Primària aquest mes de gener.

Per això és tan important per als membres de l’ONG mans Mercedàries aquesta Exposició Fotogràfica, perquè podem ensenyar amb molta il.lusió el què s’ha pogut construir gràcies a tantes Mans Solidàries.

Us convidem a totes les persones que entreu a la Biblioteca de Martorell a fer una mirada a l’Exposició i podreu fer un tomb per Ongata Rongai i per l’escola Lutgarda.

Podreu conèixer les nenes i els nens que van al Col·legi, veureu com treballen a  les seves classes acompanyants del professorat, el menjador, com fan jocs al pati, com riuen i com fan bombolles i també les Mercedàries que porten la Missió i dirigeixen l’Escola Lutgarda

També podreu veure les obres i el procés de construcció del primer pis, la part de l’Educació Primària, la part de l’Escola que començarà a ser efectiva aquest mes de gener.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Josefina Canals a la Mercè  Parera   i a tots els membres de la Biblioteca Municipal de Martorell que han fet possible aquesta Exposició Fotogràfica de Kenya i agrair també tota la difusió feta del nostre Projecte.

També volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat amb les seves donacions i a l’Ajuntament de Martorell i l’Ajuntament de Sant Feliu per les seves subvencions, gràcies a totes aquestes persones tenim feta la construcció del primer pis.

Ara cal però continuar amb la tasca solidària, ja que ens queda tot una segona planta per enlairar.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

2 Comments

Post a Comment

Translate »