EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE L’ ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI DE KENYA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE MARTORELL

Avui dia 3 de gener de 2022  es fa la inauguració de l’Exposició Fotogràfica de les imatges de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya; del 26è Camp de Treball que l’ONG Mans Mercedàries vam dur a terme l’estiu 2021

L’ONG Mans Mercedàries us convida a l’Exposició Fotogràfica sobre el 26è Camp de Treball Kenya’21 En aquesta Exposició Fotogràfica podreu fer un tomb per Ongata Rongai, lloc del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries.

Podreu visitar l’Escola d’Ongata Rongai i veure la part nova construïda, el primer pis de l’Escola . En aquesta nova planta hi ha les aules de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària. Aquest és el Projecte de la construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

També podreu entrar en els tallers de braçalets, maquillatges, cinema, balls…que les Voluntàries i Voluntaris del 26è Camp de Treball van dur a terme aquest estiu passat a Kenya.

Podreu conèixer les nenes i nens de l’Escola i del barri d’Ongata Rongai i també les «sisters of mercy». Veureu com és el barri i acabareu el recorregut entrant en el món dels Maasai i veient alguns dels animals de la zona del Maasai Mara.

Com tothom recordareu, el 2015 i 2016, l’ONG Mans Mercedàries va tenir com a Projecte  la construcció del Centre Infantil Lutgarda, un Centre Infantil que les famílies del barri d’Ongata Rongai van demanar a les nostres Mercedàries  degut al risc i perillositat del barri. Un barri on hi ha segrestos de nens i nenes per tràfic d’òrgans i on s’hi mouen les xarxes de prostitució. Tot això fa que en aquest barri la canalla no estigui segura pel carrer, per això es va fer la Construcció del Centre Infantil Lutgarda.

Ara la canalla s’han fet grans i la necessitat és també la d’una  Escola   d’ Educació Primària, i com tots recordareu aquest és el nostre Projecte, la construcció de la Segona fase de l’Escola Lutgarda.

Per això és tan important per als membres de l’ONG Mans Mercedàries aquesta Exposició Fotogràfica, perquè podem ensenyar amb molta il·lusió el què s’ha pogut construir gràcies a tantes Mans Solidàries.

Us convidem a totes les persones que entreu a la Biblioteca de Martorell a fer una mirada a l’Exposició i podreu fer un tomb per Ongata Rongai i per l’escola Lutgarda.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Josefina Canals a la Mercè  Parera   i a tots els membres de la Biblioteca Municipal de Martorell que han fet possible aquesta Exposició Fotogràfica de Kenya i agrair també tota la difusió feta del nostre Projecte.

També volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat amb les seves donacions, als nostres Socis i Padrins,  a l’Ajuntament de Martorell i l’Ajuntament de Sant Feliu per les seves subvencions, a tots els col·laboradors que de manera generosa ens han ajudat. Gràcies a totes aquestes persones tenim feta la construcció del primer pis.

Ara cal però continuar amb la tasca solidària, ja que ens queda tot una segona planta i la teulada per acabar de construir, que és precisament el Projecte de Kenya’22

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

1 Comment

Post a Comment

Translate »