EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE L’ ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI DE KENYA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE MARTORELL

Avui dia 12 de gener s’ha fet la inauguració de l’Exposició Fotogràfica de les imatges de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya; del 28è Camp de Treball que l’ONG Mans Marcedàries vam dur a terme l’estiu 2022

El Regidor de Cultura de Martorell Andreu González Castro, ha fet la inauguració oficial de l’Exposició Kenya’22  que serà a la Biblioteca Municipal de Martorell durant tot el mes de gener.

Molta gent ha fet un tomb per Ongata Rongai aprofitant la inauguració de l’Exposició Fotogràfica, i hem tingut un visitant molt especial l’escriptor Martí Gironell, que era avui a la Biblioteca de Martorell perquè presentava el seu darrer llibre «El fabricant de records». I ha tingut molt d’interès de veure l’Exposició Fotogràfica del 28è Camp de Treball de Kenya, perquè ell també va fer cooperació dues vegades a l’ Índia, i de l’experiència d’aquests dos camps de Treball a l’Índia va crear el seu llibre «la ciutat dels somnis».

Quan ha acabat la inauguració, hem fet el lliurament de la plata de les Mans Mercedàries a la Josefina Canals, per agrair tota la seva tasca solidària i ser sempre al costat de l’ONG Mans Mercedàries .

L’ONG Mans Mercedàries us convida a l’Exposició Fotogràfica sobre el 28è Camp de Treball Kenya’22 En aquesta Exposició Fotogràfica podreu fer un tomb per Ongata Rongai, lloc del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries.

Podreu visitar l’Escola d’Ongata Rongai i veure la part nova construïda, el segon pis de l’Escola . En aquesta nova planta hi ha les aules de 4t, 5è i 6è d’Educació Primària. Aquest és el Projecte de la construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai. Podreu veure la Inauguració de l’Escola Lutgarda ja acabada i la festa de celebració.

També podreu entrar en els tallers de braçalets, maquillatges, cinema, balls…que les Voluntàries i Voluntaris del 28è Camp de Treball van dur a terme aquest estiu passat a Kenya.

Podreu conèixer les nenes i nens de l’Escola i del barri d’Ongata Rongai i també les «sisters of mercy». Veureu com és el barri i acabareu el recorregut entrant en el món dels Maasai i veient alguns dels animals de la zona del Maasai Mara.

Com tothom recordareu, el 2015, 2016 i 2021, l’ONG Mans Mercedàries va tenir com a Projecte  la construcció de l’Escola Lutgarda, una Escola que les famílies del barri d’Ongata Rongai van demanar a les nostres Mercedàries  degut al risc i perillositat del barri. Un barri on hi havia segrestos de nens i nenes per tràfic d’òrgans i on s’hi mouen les xarxes de prostitució. Tot això fa que en aquest barri la canalla no estigui segura pel carrer, per això es va decidir fer aquest Projecte d’Escola tan necessari.

Per això és tan important per als membres de l’ONG Mans Mercedàries aquesta Exposició Fotogràfica, perquè podem ensenyar amb molta il.lusió el què s’ha pogut construir gràcies a tantes Mans Solidàries.

Us convidem a totes les persones que entreu a la Biblioteca de Martorell a fer una mirada a l’Exposició i podreu fer un tomb per Ongata Rongai i per l’Escola Lutgarda.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies al regidor de Cultura Andreu González castro per haver assistit avui a la inauguració de l’Exposició Kenya’22,; també aprofitem per donar les gràcies a  la Josefina Canals a la Mercè  Parera   i a tots els membres de la Biblioteca Municipal de Martorell que han fet possible aquesta Exposició Fotogràfica de Kenya i agrair també tota la difusió feta del nostre Projecte.

També volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat amb les seves donacions, als nostres Socis i Padrins,  a l’Ajuntament de Martorell i l’Ajuntament de Sant Feliu per les seves subvencions, a tots els col.laboradors que de manera generosa ens han ajudat. Gràcies a totes aquestes persones tenim l’Escola Lutgarda a Ongata Rongai.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »