ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL (ESI) FA DONACIÓ DE MATERIAL SOLIDARI PER A KENYA I MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Sr Maldonado, President de la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI), al Víctor Solé i al Francesc Verdú, Patrons de la Fundació, per la donació de Material Esportiu Solidari per a Kenya i Moçambic.

Avui diumenge dia 6 de febrer, el Ton Toset, la Maria Esteban, la Montse Alemany i la Montse Torras, membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries hem anat a Sant Feliu de Llobregat on la Fundació Esport Solidari Internacional té el magatzem del seu Material Solidari. El Víctor i  l’Olívia Solé, el Francesc  Verdú i el Mamady Traoré, ens han proporcionat tot el material esportiu necessari per a Kenya i Moçambic, i ens han fet donació de tota aquesta roba d’esport en nom de la Fundació Esport Solidari Internacional.

Hem rebut roba esportiva de molts tipus: xandalls, dessuadores, samarretes, pantalons curts , faldilles de tennis, i també pilotes de bàsquet. Tota aquesta gran quantitat de material l’hem pogut transportar amb tres cotxes i ho hem portat  tot a Cooperació de Martorell, el local que la Regidoria de Cooperació ens cedeix per poder guardar els Equipatges Solidaris de l’ONG Mans Mercedàries i tot el nostre Material Solidari. I on la propera setmana, les Voluntàries i Voluntaris de Kenya’22, posarem en els Equipatges Solidaris.

Tot aquest material es dividirà entre Kenya i Moçambic.  A Kenya ho portarem les Voluntàries i Voluntaris del 28è Camp de Treball . I serà per a les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, que com tots sabeu és el Projecte que l’ONG Mans Mercedàries duu a terme des de  l’any passat, també per a les Sisters of Mercy, i els treballadors de l’Escola.  A Moçambic ho portaran unes Pàdrines de les nenes del «Lar Tiberíades» de Katembe, que viatjaran a Moçambic de visita uns dies del mes de juny. El material de Katembe serà pera les nenes del Lar, per a les Irmás Mercedàries, i els treballadors.

MOLTÌSSIMES GRÀCIES «ESPORT  SOLIDARI  INTERNACIONAL»

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »