ESCOLA OBERTA LA MERCÈ MARTORELL

Avui dia 10 de març, el Col·legi la Mercè de Martorell ha tornat a obrir Portes per convidar les famílies i amics a visitar el nostre Centre.

A les 6h de la tarda l’Escola s’ha començat a omplir d’alumnes i famílies que volien visitar tota l’Escola. Els alumnes, com cada any, acompanyaven les seves famílies a les seves aules per mostrar tots els treballs fets durant el curs.

Molt exalumnes també han volgut tornar a l’Escola en aquesta Jornada de Portes Obertes. El Col·legi s’ha omplert de gom a gom.

Com cada any, l’ONG Mans Mercedàries hem posat la nostra Parada Solidària al Pati del Sagrat Cor. I també com cada any alumnes de 6è de Primària ens han ajudat a la Parada Solidària.

Al Pati del Sagrat Cor també hi havia l’Artesania  Solidària per Angola,  de les alumnes de 6è de Primària, per fer recollida de donatius per a Angola, per al Projecte de l’ONG Mans Mercedàries.. Al seu costat hi havia la Parada de Pedres Solidàries per Angola dels alumnes d’ApS de 3r d’ESO, que recollien fons per a la construcció de la segona fase de l’Escola Irma Palacios de Benfica- Luanda (Angola).

Han estat moltes les persones que s’han apropat a les Parades Solidàries per poder fer els seus donatius per a Angola, i poder acabar l’Escola per a nenes al barri de Benfica.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes i tots els alumnes de l’Escola que han treballat de manera solidària per a Angola, també volem agrair la implicació de l’Equip Directiu i del Professorat ; i finalment volem donar les gràcies a totes les persones que heu visitat les Parades Solidàries i heu fet els vostres donatius per a Angola.

ÀLBUM DE FOTOS

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »