ES TANCA LA CAMPANYA «AJUDEM MOÇAMBIC» amb  25.288,31€

Avui hem tancat la Campanya AJUDEM MOÇAMBIC que vam iniciar a finals de març  per tal d’ajudar  a totes les persones de Moçambic que van patir el gran desastre del Cicló Idai.

Com molt bé recordareu, el passat mes de març un fort cicló, anomenat Idai, destrossava gran part de Moçambic, Zambia, Zimbawe i Malawi.

Quan vam aconseguir contactar amb les nostres Missions Mercedàries a Moçambic, i ens van explicar l’horror que estaven patint…i els milers de morts, la gent desapareguda… i com havia quedat gran part del país de destroçat, l’ONG Mans Mercedàries vam organitzar una campanya de recollida Solidària.

El nostre web obria una campanya amb el lema AJUDEM MOÇAMBIC… i donàvem el nostre número de compte per si algú podia fer alguna donació.

La Solidaritat de la gent ha fet que avui tinguem  25.288,31€, diners que serviran per a ajudar a reconstruir Moçambic. La gent que van respondre immediatament a la nostra crida solidària van ser els nostres socis, padrins, col·laboradors, les nostres Escoles de la Mercè (Martorell, Sant Feliu, Zaragoza i Santander) fent actes solidaris als Centres per tal de recollir fons, l’Escola Mansuet de Collbató, l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant, l’Ajuntament de Martorell, Empreses i particulars, els botiguers solidaris amb la campanya de la Guardiola a 100 comerços solidaris, els Concerts Solidaris fets a Martorell, Zaragoza i Santander…

Com tots sabeu aquest proper estiu, 9 voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries marxarem a Moçambic a ajudar. Estarem dues setmanes a Katembe amb les nenes del Lar Tiberiades fent jocs, tallers, classes i excursions, i després anirem a ajudar a reconstruir Beira, la segona ciutat més important de Moçambic, que ha quedat pràcticament destruïda, on tenim la Casa Provincial de les Mercedàries. També anirem a l’aldea de N’Kondedzi, on moltes cases se les va emportar el riu que va créixer degut a les fortes pluges provocades pel tifó Idai. Aquí, a part d’ajudar, també aprofitarem per celebrar els 20 anys de l’ONG MANS MERCEDÀRIES, ja que N’Kondedzi és el lloc d’orígen de la nostra ONG.

Ha estat realment increïble aquesta recollida solidària, i és per això que l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a tothom que ha fet un gest solidari, sigui fent un donatiu o bé organitzant un acte solidari. Moltes, moltíssimes gràcies a tothom.

 

El Departament de Premsa de l’Ajuntament de  Martorell també ha publicat, en el seu butlletí setmanal, una notícia del final de la Campanya AJUDEM MOÇAMBIC. Aquí teniu l’enllaç, on podreu llegir la notícia amb la informació com la nostra i també dos àudios de la Montse Torras.

Butlletí setmanal de Martorell

ENTRE TOTS FEM UN MON MILLOR

 

No Comments

Post a Comment

Translate »