ELS VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES DEL 30è CAMP DE TREBALL DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES HEM ARRIBAT MOÇAMBIC

El dia 4 de juliol l’Equip de voluntàries i voluntaris del 30è Camp de Treball vam arribar a l’aeroport de Barcelona acompanyats de les nostres famílies i amb els nostres equipatges carregats de materials i plens d’il·lusió vam marxar cap a Moçambic. Vam tenir la sort de trobar-nos amb qui ens va poder ajudar i facilitar la facturació de la gran quantitat de bosses que portàvem amb material per a les nenes i nens de Katembe, de Beira i de N’Kondedzi. Els nostres “àngels de la guarda” ens van ajudar a fer possible que tot el que tan generosament ens havia donat moltíssima gent, no s’hagués de quedar a l’aeroport de Barcelona i viatgés amb nosaltres cap a Moçambic.

Després de moltes hores de vol i enllaç a Doha, hem arribat a Maputo on ha començat la segona aventura del nostre viatge, amb la dificultat de poder treure per la duana tota la quantitat de material que portàvem, finalment després molta estona de negociació amb els agents duaners, i de mostrar la carta del nostre Ajuntament de Martorell que acreditava que l’ONG Mans Mercedàries portàvem tot aquest material de donacions per a  Katembe, Beira i N’Kondedzi i de pagat 200 euros de taxes hem aconseguit sortir per la porta on ens esperaven la “Irma” Teresa, la Fàtima, Educadora Social i l’André, el conductor de la furgoneta, on hem carregat tots els Equipatges Solidaris i ens hem dirigit cap a Katembe.

La rebuda de les nostres «Irmas» i de les nenes del «Lar Tiberíades» ha estat increïble. Com increïble ha estat tornar nos a trobar amb totes les nenes  que no veiem des del 2019 i que han crescut moltíssim i també hem conegut les més petites les nenes que han arribat noves a l’Orfenat «Lar Tiberíades». Com sempre s’ha obert el «porton» de l’Orfenat i les nenes han sortit a rebre’ns amb balls, cançons i batuquis…ens han donat flors i ens han omplert de petons i abraçades…ens han dit que feia temps que ens esperaven i ens han fet sentir com a casa.

Totes les voluntàries i voluntaris del 30è Camp de Treball estem molt contents d’haver arribat a Moçambic i de  la gran rebuda de la tothom..

GRÀCIES PER ESTAR AL COSTAT DE MOÇAMBIC

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »