ELS VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES DEL 29È CAMP DE TREBALL DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES HEM ARRIBAT A ANGOLA

El dia 6 de juliol l’Equip de voluntàries i voluntaris del 29è Camp de Treball vam arribar a l’aeroport de Barcelona acompanyats de les nostres famílies i amb els nostres equipatges carregats de materials i plens d’il·lusió vam marxar cap a Angola. Vam tenir la sort de comptar amb l’ajut de l’agent Jose Luís León y la seva companya Cristina que ens va facilitar la facturació de la gran quantitat de bosses que portàvem amb material per a les nenes i nens de Kudielela i de Bemfica. Els nostres “àngels de la guarda” ens van ajudar a fer possible que tot el que tan generosament ens havia donat moltíssima gent, no s’hagués de quedar a l’aeroport de Barcelona i viatgés amb nosaltres cap a Angola i després ens van acompanyar per tot l’aeroport fins que ens van deixar a la porta d’embarcament.

Barcelona

Després de moltes hores de vol i enllaç a Istambul, l’endemà vam arribar a Luanda, allà va començar la segona aventura amb la dificultat de poder treure per l’aduana tota la quantitat de material que portàvem, finalment ho vam aconseguir, després d’una bona negociació amb els agents aduaners, vam sortir per la porta on ens esperaven les nostres «Irmas», la Fina, la Marlene i la Bela. Les nostres Mercedàries Missioneres ens van fer la gran rebuda a l’aeroport de Luanda.

Aeroport Luanda
Luanda – Barri de Bemfica

Després de dormir una nit a la Missió de Bemfica-Luanda, vam carregar les nostres camionetes per iniciar un llarg viatge cap a Malanje, allà al barri de Vila Matilde hi ha l’Orfenat Kudielela, on ens esperaven tots els Kudielela i les «Irmas» la Lolita, la Bibí i l’Antonia.

La rebuda de les nostres «Irmas», dels Kudielela i de la gent del barri ha estat increïble. Com increïble ha estat tornar-nos a trobar amb tots els Kudielela que no veiem des del 2018 i que han crescut moltíssim i també hem conegut els més petits, els nens que han arribat nous a l’Orfenat Kudielela.

Malanje – Casa Kudielela

Totes les voluntàries i voluntaris del 29è Camp de Treball estem molt contents d’haver arribat a Angola i de  la gran rebuda de la tothom..

GRÀCIES PER ESTAR AL COSTAT D’ANGOLA

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »