ELS VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES DEL 28È CAMP DE TREBALL DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES HEM ARRIBAT A KENYA

El dia 7 de juliol l’Equip de voluntàries i voluntaris del 28è Camp de Treball vam arribar a l’aeroport de Barcelona acompanyats de les nostres famílies i amb els nostres equipatges carregats de materials i plens d’il·lusió vam marxar cap a Kenya. Vam tenir la sort de trobar-nos amb qui ens va poder ajudar i facilitar la facturació de la gran quantitat de bosses que portàvem amb material per a les nenes i nens d’Ongata Rongai. Els nostres “àngels de la guarda” ens van ajudar a fer possible que tot el que tan generosament ens havia donat moltíssima gent, no s’hagués de quedar a l’aeroport de Barcelona i viatgés amb nosaltres cap a Kenya.

Després de moltes hores de vol i enllaç a Doha, amb el segon avió vam arribar a Nairobi, allà va començar la segona aventura amb la dificultat de poder treure per l’aduana tota la quantitat de material que portàvem, finalment vam aconseguir, després de 3 hores de negociació amb els agents aduaners, de sortir per la porta on ens esperaven les nostres Sisters of Mercy amb els nostres amics d’Ongata Rongai, que amb la camioneta i el bus de l’escola van carregar tot el material de l’ONG i van posar camí cap el nostre barri.

La rebuda de les nostres Sisters of Mercy i la gent del barri ha estat increïble. Com increïble ha estat el veure que l’escola ja té pràcticament acabat el 2n pis i la teulada.

Totes les voluntàries i voluntaris del 28è Camp de Treball estem molt contents d’haver arribat a Kenya i la gran rebuda de la gent d’Ongata Rongai, solament tenim la tristesa de la mort de la Carmen Acín, a qui s’estima molt i es recorda sempre.

GRÀCIES PER ESTAR AL COSTAT DE KENYA

No Comments

Post a Comment

Translate »