ELS KUDIELELA ONLINE AMB LA MERCÈ MARTORELL

Els alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi la Mercè de Martorell s’han connectat online amb els Kudielela .

Aquest matí hem acabat les Xerrades d’Angola’23 a la classe de 2n de Batxillerat del Col·legi la Mercè de Martorell i després de veure el Vídeo hem fet un fòrum de preguntes i una connexió online amb els Kudielela.

A l’Escola la Mercè de Martorell hi ha moltes famílies que són padrins i padrines de Kudielela i és per això que els alumnes de 2n de Batxillerat volien fer aquesta connexió.

També ha estat possible de fer-ho aquesta vegada, ja que cinc dels més grans dels Kudielela, tenen mòbil que els hi vam portar l’ONG Mans Mercedàries l’estiu passat de regals de padrines i padrins de la Campanya mòbils de segona mà. I també perquè ara ja tenen connexió a wiffi, cosa que a la darrera visita que vam fer l’ONG Mans Mercedàries no tenien, i per tant no era possible de fer aquesta connexió.

Durant la trobada online s’han presentat tots els Kudielela i també els/les alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola. A tothom ha agradat molt de fer aquesta trobada online, encara que fos per mòbil, s’han conegut, han pogut xerrar entre ells i han rigut molt. Entre ells i elles s’han intercanviat contactes, i a partir d’ara podran connectar-se quan vulguin.

I hem acabat la sessió, com ja és tradició, ballant el ball de l’últim Camp de Treball, «Liamba» que després hem passat als Kudielela i ells han aplaudit molt.

Els Kudielela han demanat de fer-ho a cadascuna de les Escoles de la Mercè després de fer les Xerrades d’Angola’23. Esperem poder-ho fer també a Zaragoza, Santander i Sant Feliu quan l’ONG Mans Mercedàries hi anirem a fer les Xerrades de Projecte com cada any, i esperem poder aconseguir connexió, que no és gens fàcil.

Un cop hem acabat la connexió, tothom hem anat a dinar, els Kudielela ho han fet més ràpid perquè durant la trobada online ells ja estaven al menjador.

MOLTES GRÀCIES BATXILLERAT LA MERCÈ MARTORELL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »