EL XAVIER VALLECILLOS, EXALUMNE DEL COL.LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL, VISITA EL LAR TIBERÍASDES DE KATEMBE-MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries us volem informar que el Xavier Vallecillos, exalumne del Col·legi la Mercè de Martorell, ha visitat el «Lar Tíberiades» de Katembe-Moçambic.

El Xavier Vallecillos que ha acabat la Carrera Universitària d’Enginyeria Civil,  ha estat dos mesos a Inhambane-Moçambic, per realitzar els seu Projecte de Final de Carrera. Aquest Projecte era sobre «l’accés humà al dret a l’aigua i al sanejament».  El Xavi Vallecillos ha estat durant aquests dos mesos treballant amb la Delegació Provincial  del Ministeri d’Obres Públiques, per contribuir a millorar les dades que ells tenen  sobre els recursos hídrics de la província. Dins d’aquest programa de contribució, van crear una formació que van impartir als tècnics de Inhambane.                       .

Després de finalitzar el Projecte, i abans de tornar cap a casa, el Xavier Vallecillos, ha volgut visitar el «Lar Tiberíades»,  l’Orfenat que les nostres Mercedàries Missioneres tenen a Katembe per acollir nenes orfenes per causa de la SIDA. El Xavi volia conèixer el lloc personalment, ja que ell havia vist el «Lar Tiberíades» i totes les Missions de les nostres Mercedàries a Moçambic, a les xerrades de l’ONG Mans Mercedàries fetes a l’Escola la Mercè de Martorell quan ell era alumne.

El dia 26 d’abril, el Xavi Vallecillos va  visitar el «Lar Tiberiades» de Katembe. Va ser rebuts per les nenes amb cançons i balls, va poder visitar tot l’Orfenat, i també el Centre Infantil Lutgarda. Es va quedar convidat a sopar amb les nostres Mercedàries Missioneres de Katembe, Irma Teresa, Irma Marquinha  i la Irma Metta. Després de sopar les nostres Mercedàries, amb el seu «carro», amb el cotxe, el van acompanyar fins a la ciutat de Maputo, on està hostatjat els darrers dies del seu viatge.

El Xavier Vallecillos és un dels exalumnes que formarà part del Camp de Treball l’any 2026, ja que tenim llistes d’exalumnes apuntats/es per acompanyar-nos de Camp de Treball fins el 2029. Són alumnes educats a l’Escola  des de la solidaritat i això fa que vulguin formar part dels Camps de Treball que ells i elles han vist durant tants anys a l’Escoles a les Xerrades que l’ONG Mans Mercedàries fem cada any, a la tornada dels Camps de Treball .

MOLTES GRÀCIES XAVI

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »