EL WHITERS JAIME RAUL ES GRADUA DE MAGISTERI A SOFALA-MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries us informem que el Whiters Jaime Raul, un dels 25 estudiants universitaris que  reben  Beques  d’Estudis per mitjà de  l’ONG Mans Mercedàries, s’ha graduat dels seus Estudis Universitaris de Magisteri a la Universitat de Sofala de Moçambic.

El Whiters ens ha enviat les fotografies de la seva graduació molt content perquè ha finalitzat els seus estudis de Magisteri a la Universitat de Sofala. També ens ha demanat que donéssim les gràcies als padrins i padrines de les Beques de l’ONG Mans Mercedàries per l’ajut que ha rebut aquests anys d’estudis a la Universitat de Sofala. I també la seva família ha volgut agrair l’ajut que el Whiters ha rebut aquests anys.

El Whiters ens ha explicat que ara ja començarà a treballar de Mestre i que vol fer una altra carrera: Filologia Portuguesa, però que espera poder pagar les despeses dels seus estudis amb la seva feina de Mestre. Des de l’ONG Mans Mercedàries li hem recordat que si ell mateix no pot pagar-se els estudis que ara vol començar de Filologia Portuguesa, des de l’ONG podem oferir-li una segona Beca d’Estudis.

Des de l’ONG Mans Mercedàries  volen felicitar el Whiters per la seva graduació de Magisteri, pel seu esforç i dedicació en els seus estudis universitaris, i li desitgem molta sort en el seu Camí de l’Educació a Moçambic.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem aprofitar per donar les gràcies a totes les Padrines i Padrins que ajudeu a les  Beques Universitàries de l’ONG Mans Mercedàries. Actualment l’ONG Mans Mercedàries dóna Beques d’Estudis Universitaris a 25 joves de Moçambic. Angola, Kenya, Malawi, Filipines i Haití. Totes aquestes noies i nois realitzen els seus estudis en els seus llocs d’origen, menys l’Archly de manera excepcional.

Gràcies Padrines i Padrins per al vostre suport sense vosaltres aquest  Programa de Beques no seria possible.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »