El President de Finances de Luanda condiciona una Aula d’Informàtica a Kudielela (Angola)

El President de les Finances, que és qui cobra els Impostos de Malange, va crear un Grup Solidari per tal d’ajudar Centres Educatius i Orfenats, i la Directora de la Comarca va anar a Kudielela i els va comunicar la intenció de fer a Kudielela una Aula d’Informàtica.

La Sala d’Estudis que havíem fet l’ONG Mans Mercedàries el 2018 la han arreglat per ser Aula d’Informàtica. Han posat reixes, han condicionat  l’aula perquè tingués més seguretat de cara a possibles robatoris, i els hi han regalat 4 ordinadors. A Kudielela l’ONG Mans Mercedàries ja havíem portat portàtils, i la Josefina també n’havia comprat un més.

Avui  dijous dia 28 d’octubre han anat a Kudielela els representants del govern i els Kudielela tots uniformats amb samarretes noves, han donat la benvinguda als visitants, els hi han fet teatre i poemes d’agraïment, d’aquesta manera han fet la inauguració de la nova Aula d’Informàtica.

Us hem volgut compartir aquesta notícia, perquè creiem que és una millora molt important per a Kudielela, i ho volíem fer extensiu a padrins i socis de l’ONG Mans Mercedàries. Ja que l’Aula d’Estudis que es va fer el 2018, va ser gràcies a la generositat de padrins i socis.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »