El MARTORELL GIMNÀSTIC CLUB fa una recollida Solidària per a l’ONG Mans Mercedàries

Avui, 16 de desembre el Martorell Gimàstic Club ha fet una recollida Solidària per a la nostra ONG amb la venda dels seus productes.

Avui diumenge, a la Fira de Nadal de la Rambla de les Bòbiles de Martorell, la botiga del Gimnàstic Clug s’ha omplert de nens i nenes que feien tallers dissenyat equips esportius i samarretes tècniques, i ha estat molta la gent que ha comprat els seus productes, braçalets, collarets, clauers… que han posat a la venda per tal de recollir fons per a Àfrica.

Aquesta iniciativa de la Junta del Gimnàstic Club, Gerard Mimó, Sílvia Blanco, Cristina González, Marga González, Sònia Valle, Àngels Soria i la Melodie Pulgarín, respón a un dels grans objectius que té el Club, que és treballar la Solidaritat entre totes les nenes que en formen part. El seu President, Gerard Mimó, ens explicava que els objectius que té el club són, a part de l’entrenament, crear vincles de companyerisme, d’equip, de família amb una intenció d’integrar en el món social les esportistes, que sigui també un entreteniment i diversió entre totes i que serveixi per fer-les créixer en el valor de la solidaritat. Tots aquests objectius fan que el Martorell Gimnàstic Club sigui realment un club molt especial.

 

Per agrair el seu treball de Solidaritat d’aquest dia, l’ONG Mans Mercedàries ha volgut fer lliurement de les mans mercedàries al seu President, per donar les gràcies a tot el Club.


I el President ens ha obsequiat amb una samarreta i ens ha convidat a fer un acte de lliurement de la recollida solidària d’avui amb totes les esportistes del Club.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a tota la Junta Directiva per la seva gran solidaritat i els volem felicitar per la gran tasca de coordinació d’aquest club que ja compta amb 130 esportistes.

 

No Comments

Post a Comment

Translate »