El Martorell Atlètic Club lliura samarretes per a Moçambic

Avui, 25 de febrer, l’ONG Mans Mercedàries hem rebut del Martorell Atlètic Club, 180 samarretes de diferents talles i colors que aniran a Moçambic, al lloc on l’ONG farà el seu 25è Camp de Treball.

 

Aquest vespre, el President de l’Atlètic Club Martorell, el Sergio Cinto i el Coordinador del Club, el marc Caballero (exalumne del col·legi LA MERCÈ de Martorell), ens han lliurat 180 samarretes tècniques que podrem regalar a les nenes de l’orfenat de Katembe, el «lar Tiberiades». L’orfenat on l’ONG anirem el proper estiu a fer el nostre Camp de Treball.

Coincidint amb la celebració dels 20 anys de la fundació de l’ONG Mans Mercedàries, i tenint en compte que els orígens van ser a Moçambic, els voluntaris també anirem a Beira, on podrem regalar samarretes a tots el laics mercedaris. Tot seguit anirem cap al nord, fins a l’aldea de N’Kondedzi, l’antiga leproseria, d’on va sorgir l’ONG Mans Mercedàaries, també allà podrem regalar als més petits i els més grans les samarretes del Martorell Atlètic Club.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies per aquest acte solidari que ens ha fet el nostre Club d’Atletisme, i també els volem felicitar pel seu treball i educació en l’esport de tots els joves i nens i nenes que aprenen dins del club a créixer amb salut, esport i solidaritat. També agraïm, un cop més, a l’Ajuntament de Martorell pel gran suport que dona al Club d’Atletisme i també per la promoció que fa de l’esport a Martorell.

MOLTES GRÀCIES! ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR!

No Comments

Post a Comment

Translate »