EL DISPOSITIU TRANSVERSAL D’HOSPITALITZACIÓ DE L’HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA DÓNA MATERIAL DE CURES HOSPITALÀRIES PER A MOÇAMBIC.

Aquesta tarda, l’ONG Mans Mercedàries hem rebut de mans de la Núria Seijas, coordinadora del dispositiu transversal d’hospitalització domiciliària de l’Hospital Clínic de Barcelona i de la Carme Hernández, sòcia de l’ONG Mans Mercedàries i una de les fundadores i responsable del dispositiu tranversal d’hospitalització domiciliària; 4 caixes de material de cures, guants, gases estèrils i no estèrils, sèrums, mascaretes, xeringues….per a Moçambic

Aquests medicaments donats, seran de molta utilitat en aquests llocs on és tan difícil aconseguir metges i medicació. I són medicaments que les voluntàries i voluntaris  27è Camp de Treball a Moçambic portaran per a totes les persones que ho necessitin.

Des de l’ONG Mans Mercedàries donem les gràcies EL DISPOSITIU TRANSVERSAL  D’HOSPITALITZACIÓ DE L’HOSPITAL CLÍNIC DE BARCELONA DÓNA MATERIAL DE CURES HOSPITALÀRIES PER A MOÇAMBIC  per aquesta iniciativa solidària, i aprofitem per felicitar-los per tota la seva gran tasca sanitària durant aquest temps de Pandèmia Covid.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment

Post a Comment

Translate »