EL DIA 1 DE JUNY , DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA, ELS KUDIELELA REBEN LA SRA. MINISTRA FAUSTINA ALVES I EL DELEGAT D’UNICEF A ANGOLA

El passat dia 1 de juny, els Kudielela i les «Irmás» de Vila Matilde van rebre la Sra. Ministra  d’ Acció Social, de la Família  i de la Dona, la Sra. Faustina Alves i el delegat d’UNICEF a Angola.

La Sra. Ministra i tota la resta de convidats van ser rebuts pels Kudielela i les nostres «Irmás»  Mercedàries amb balls i cançons.

La Sra. Ministra va visitar l’Orfenat Kudielela i l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas, i va felicitar a les nostres «Irmás»  Mercedàries, la Josefina, la Lolita, la Maninha , la Teresa i l’Augusta per tota la gran tasca feta a l’Orfenat, a la Missió, a l’Escola i a Vila Matilde.

La Sra. Faustina Gálvez va portar regals per als Kudielela, material escolar i menjar. I quan va visitar totes les instal·lacions, va felicitar els Kudielela per l’ordre i la netedat de les habitacions, el menjador, la sala d’estudi i els espais de jocs.

Els Kudielela van oferir balls i teatre a tots els convidats i el Mendoza, el més petit dels Kudielela, va convidar a ballar a la Sra. Ministra fent una gran reverència. La Sra. Ministra va ballar i va ser molt aplaudida per tothom.

La festa va acabar amb un dinar al menjador dels Kudielela.

La Sra. Ministra va marxar molt contenta de l’Orfenat Kudielela, perquè va poder veure com els Kudielela i les nostres «Irmás» Mercedàries eren una gran família.

Hem volgut compartir aquesta notícia amb tots vosaltres, i sobretot amb les padrines i padrins de Kudielela, perquè també nosaltres formem part d’aquesta gran Família Mercedària.

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »