EL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL, VISITA L’EXPOSICIÓ DELS 25 ANYS DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES

L’ONG Mans Mercedàries us volem informar que  durant aquest mes d’abril, el Col.legi la Mercè de Martorell ha visitat l’Exposició dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries.

En aquesta Exposició Fotogràfica, han pogut  fer un tomb pels Projecte i Camps de Treballs  dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, i també han pogut veure quins són els llocs d’actuació de l’ONG Mans Mercedàries: l’Orfenat de Kudielela, el Lar Tiberíades de Katembe, les àvies i avis de Vila Matilde, els leprosos de N’Kondedzi, les nenes i nens amb desnutrició severa de N’Kondedzi i les famílies que viuen en situació de pobresa i reben ajut de  l’ONG Mans Mercedàries; també han pogut conèixer les noies i nois que tenen Beques d’Estudis amb l’ONG Mans Mercedàries i els que ja han acabat les seves carreres universitàries.

A totes i tots els alumnes els ha agradat molt de reconèixer els Camps de Treball que ja coneixien per les Xerrades que l’ONG Mans Mercedàries fem cada any a l’Escola quan tornem de Camp de Treball , amb fotografies i videos.

I després d’haver fet un tomb per l’Exposició dels 25 Anys, tothom ha pogut veure la gran feina feta gràcies a moltes Mans Solidàries, moltes Mans Mercedàries durant aquests 25 Anys.

Les quatre Escoles de la Mercè d’Espanya, treballen en xarxa Solidària per aconseguir fons per als Projectes de l’ONG Mans Mercedàries. L’Escola la Mercè de Martorell, l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, l’Escola «Mercedes» de Santander i l’Escola «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza, realitzen actes solidaris durant el curs: Concerts Solidaris, Xocolatades Solidàries, Entrepans Solidaris, Artesania Solidària, «el Rastrillo de Navidad», «la Tortillada Solidària». Quan l’ONG Mans Mercedàries tornem de Camp de Treball, anem a les quatre Escoles per explicar el Projecte fet i agrair tothom la tasca solidària que es fa des de les quatre Escoles de la Mercè.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »