EL CLUB DE BÀSQUET MARTORELL FA DONACIÓ DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PER A MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Laura Amat, Presidenta del Club de Bàsquet Martorell, exalumna del  Col·legi la Mercè de Martorelli  i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, i a tota la Junta del Club de Bàsquet Martorell,  per la donació, un any més, de Material Esportiu Solidari i Equipacions del Bàsquet Martorell per a Moçambic..

Avui dia 29 de gener, el Ton Toset, i la Montse Torras, membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries  hem anat  al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell, on el Club de Bàsquet Martorell té la seva seu, i hem rebut de mans de la Laura i la Montse,  tot el material esportiu necessari per a Moçambic, i ens han fet donació d’Equipaments del Bàsquet Martorell en nom del Club de Bàsquet Martorell, i d’altra roba esportiva que joves i famílies del Club han portat per a la recollida  solidària.

Hem rebut roba esportiva de molts tipus: xandalls, dessuadores, samarretes, pantalons curts i bosses. Tota aquesta gran quantitat de material l’hem portat a  Cooperació de Martorell, el local que la Regidoria de Cooperació ens cedeix per poder guardar els Equipatges Solidaris de l’ONG Mans Mercedàries i tot el nostre Material Solidari. Les Voluntàries i Voluntaris de Moçambic’24, posarem tot aquest material  en els Equipatges Solidaris.

Tot aquest material ho portarem les Voluntàries i Voluntaris del 30è Camp de Treball  a Moçambic. I serà per a les nenes de l’Orfenat «Lar Tiberíades» de Katembe, per als joves estudiants universitaris amb les Beques de l’ONG Mans Mercedàries de Beira, per als «leprosos» de l’Aldea de N’Kondedzi i per a les Mercedàries Missioneres de les tres Missions on les Voluntàries i Voluntaris del 30è Camp de treball durem a terme el nostre Projecte el proper estiu 2024 si Déu vol.

MOLTÌSSIMES GRÀCIES CLUB DE BÀSQUET MARTORELL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »