EL CLUB DE BÀSQUET MARTORELL FA DONACIÓ DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PER A ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Laura Amat, Presidenta del Club de Bàsquet Martorell, exalumna del  Col·legi la Mercè de Martorelli  i sòcia de l’ONG Mans Mercedàries,i a tota la Junta del Club de Bàsquet Martorell,  per la donació de Material Esportiu Solidari i Equipaments del Bàsquet Martorell per a Angola..

Avui dilluns dia 30 de gener, el Ton Toset, i la Montse Torras, membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries  hem anat  al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell, on el Club de Bàsquet Martorell té la seva seu, i hem rebut de mans de la Presidenta  tot el material esportiu necessari per a Angola, i ens han fet donació d’ Equipacions del Bàsquet Martorell en nom del Club de Bàsquet Martorell.

Hem rebut roba esportiva de molts tipus: xandalls, dessuadores, samarretes, pantalons curts i bosses. Tota aquesta gran quantitat de material l’hem portat a  Cooperació de Martorell, el local que la Regidoria de Cooperació ens cedeix per poder guardar els Equipatges Solidaris de l’ONG Mans Mercedàries i tot el nostre Material Solidari. Les Voluntàries i Voluntaris d’Angola’23, posarem tot aquest material  en els Equipatges Solidaris.

Tot aquest material ho portarem les Voluntàries i Voluntaris del 29è Camp de Treball  a Angola. I serà per als nens de l’Orfenat Kudielela de Malange, per a les nostres Mercedàries Missioneres, per als treballadors i treballadores de la Missió, per als «enfermeiros» i «enfermeiras» del «Posto de Saüde» de Malange i per a les àvies i avis de Vila Matilde

MOLTÌSSIMES GRÀCIES CLUB DE BÀSQUET MARTORELL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »