El Club Bàsquet LA MERCÈ fa donació de 300 € del 3×3 Solidari

Avui  dijous dia  20 de juny, el President del Club de Bàsquet la Mercè ha fet el lliurament de 300€ a l’ONG Mans Mercedàries del 3X3 Solidari del Club de Bàsquet de la nostra Escola la Mercè  de Martorell.

El President del Club, el Sr. Jordi del Amo, acompanyat de la Secretaria i responsable de competicions, la Sra. Cristina Padró, ens han donat, com cada any,  l’Aportació Solidària a l’ONG que aquest any és per a la Campanya AJUDEM MOÇAMBIC.

Aquest final de curs, el 3X3 Solidari del Club de Bàsquet la Mercè tenia com a lema AJUDEM MOÇAMBIC, amb samarretes que el propi Club havia fet de les Mans Mercedàries; i també ens han fet lliurament de moltes d’aquestes samarretes per a les nenes del Lar Tiberíades de Katembe (Moçambic).

S’acabava el 3X3 Solidari, i els Cadets jugaven la Final del Campionat de Catalunya.

Aquest any el Club de Bàsquet la Mercè de Martorell  ha acabat el curs amb la seva Solidaritat i quedant els Cadets subcampions de Catalunya.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem agrair, un any més,  al Club de Bàsquet la Mercè de Martorell la seva Solidaritat, i els volem felicitar perquè saben educar en l’Esport Solidari a totes les jugadores i jugadors, i també els volem felicitar per tot el què han pogut aconseguir amb el gran esforç de tothom.

FORÇA BÀSQUET LA MERCÈ.

No Comments

Post a Comment

Translate »