EDUCACIÓ VIÀRIA A L’ESCOLA KUDIELELA DE MONTSERRAT VILANOVA PUERTAS D’ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb vosaltres unes fotografies que ens ha enviat Irmã Lolita de les Jornades Viàries a l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas.

La setmana passada l’Antonio, un dels guardes de nit de l’Orfenat Kudielela i treballador de les obres de la Missió, va morir atropellat per un camió, quan tornava a casa seva amb la moto. Va ser un cop molt fort a Kudielela que l’Antonio, una persona molt bona i molt estimada per tothom,  tingués aquest tràgic final degut a la inseguretat de la carretera que va a las Lundas, una carretera on els camions van a molta velocitat. En aquesta carretera ha mort molt gent atropellada i és molt perillós creuar-la.

La setmana passada es va fer l’enterrament de l’Antonio i tothom estava molt trist, els Kudielela, les «Irmãs» les treballadores i treballadors de la Missió i també l’ONG Mans Mercedàries. Veient la perillositat de la carretera les ·Irmãs· van demanar de fer aquestes sessions d’educació viària per a tota l’Escola.

En aquestes imatges podeu veure tots els nens i nenes de l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas escoltant molt atentament el que el comandant de la Policia de Vila Matilde els explicava.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem aprofitar per  transmetre el nostre condol a la família de l’Antonio, als Kudielelas, a les «Irmãs» i treballadores i treballadors de la Missió per la mort de l’Antonio. Que descansi en pau aquesta  persona tan estimada a Kudielela. Resarem per ell i per tota la seva família.

DESCANSA EN PAU ANTONIO

No Comments

Post a Comment

Translate »