«DIA INTERNACIONAL DA CRIANÇA» ALTO MOLOCUE – MOÇAMBIC.

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots/es vosaltres aquesta gran festa de Moçambic del «Dia Internacional da Criança».

Avui dia 1 de juny, a Moçambic i a molts països del Món, celebren el dia Internacional de la Infància.  Per aquest motiu avui la «Escolinha Lutgarda» d’Alto Molocue, ha obert les seves portes a les famílies i tots els nens i nenes, juntament amb les nostres Mercedàries Missioneres ( Irma Floriana, Irma Ana Palmira i la Irma Piedade) i les famílies,  han volgut celebrar el dia Internacional de la Infància, per reivindicar els Drets dels Infants.

Com podeu veure a les fotografies que ens ha enviat Irma Floriana, els patis de l’Escolinha Lutgarda s’han omplert de gom a gom, els nens i les nenes han cantat i ballat, i han acabat la gran Festa de la Infància compartint «bolos» (pastissos) amb tothom.

Tota la celebració ha estat plena de cançons, música i sons de «batuqui», per reivindicar els Drets dels Infants.

Volem aprofitar també per donar una vegada més les gracies a tots/es les persones que doneu suport a Àfrica l’Ajuntament de Martorell per la construcció d’aquest gran «Salao de Actos».

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »