«DIA INTERNACIONAL DA CRIANÇA» A KUDIELELA – ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots/es vosaltres aquesta gran festa d’Angola del «Dia Internacional da Criança».

Avui dia 1 de juny, a Angola i a tot el món se celebra el dia Internacional de la Infància.  Per aquest motiu avui Kudielela s’ha vestit de gala per fer aquesta gran celebració.

Com podeu veure a les fotografies que ens ha enviat Irma Lolita, el «Salao de actos», el nou edifici de Kudielela, últim projecte a la Missió de Vila Matilde, està engalanat per a la gran celebració d’avui, i la gran sala s’ha omplert de gom a gom, amb els Kudielela, les Irmas (Irma Fina, Irma Lolita, Irma Bibí i Irma Antonia) i la canalla i famílies de Vila Matilde.

Aquest «Salao de actos», com recordareu, és um dels edificis que les Voluntàries i Voluntaris del 29è Camp de Treball vam pintar i decorar l’estiu passat. Es una gran sala polivalent on s’hi fa Missa, Celebracions de la Paraula, Festes de Final de Curs de l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas, actes commemoratius, i com avui Festes de reivindicació Internacional.

Tota la celebració ha estat plena de cançons, música i sons de «batuqui», per reivindicar els Drets dels Infants.

Volem aprofitar també per donar una vegada més les gracies a tots els padrins/es de Kudielela, que amb el vostre suport, l’Orfenat segueix sent una gran família, on els nens viuen i s’eduquen feliços amb les nostres Mercedàries Missioneres. També agrair el suport rebut de l’Ajuntament de Martorell per la construcció d’aquest gran «Salao de Actos».

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »