Dia de la Cooperació al Desenvolupament

Àlbum de fotos

Avui, diumenge 31 de març s’ha celebrat el DIA DE LA COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT al nou Parc Fluvial de Martorell.

La Taula de Cooperació de Martorell, formada pel Departament de Cooperació, ONG Mans Mercedàries, Ocularis Associació, Vendanthangal Sangam, ANepal, Amics de Fundase hem celebrat aquest matí juntament amb molta gent que han participat de les nostres activitats la Festa del DIA DE LA COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT.

Les organitzacions hem muntat una paradeta on hem pogut exposar el nostre treball i els diferents productes que tenim per a obtenir ajut per als nostres Projectes Solidaris. Davant de les parades també hem organitzat diferents tallers on les nenes i nens que han vingut aquest matí han pogut participar. La nostra ONG ha organitzat el ja tradicional Taller de Polseres, també hi havia  el Taller d’ulleres màgiques, el Taller de Mandales i Jena i el Taller de Punts de Llibre.

La Jornada també ha comptat amb la col·laboració de La Xarxa que han fet gaudir els més petits amb un fantàstic espectacle de Titelles «La màgia de Melinda» de la Cia. La Closca.

I tothom ha pogut gaudir dels balls de l’Associació Revelación Karumanta.

Durant el matí, hem contat amb la presència de l’alcalde i de diferents membres de l’Ajuntament de Martorell.

Ha estat un matí molt entranyable on els nens i les nenes i la Cooperació al Desenvolupament han estat els protagonistes.

 

Moltes gràcies a totes les persones que heu pogut col·laborar amb la vostra Solidaritat.

 

ENTRE TOTS FEM UN MON MILLOR

 

No Comments

Post a Comment

Translate »