CRIDA A LA SOLIDARITAT PER KENYA

L’ONG Mans Mercedàries fa una CRIDA A LA SOLIDARITAT per poder acabar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Avui les Sisters of Mercy, les nostres Mercedàries Missioneres d’Ongata Rongai ens han enviat aquestes fotografies de l’Escola Lutgarda. Ja estan acabant la teulada i NECESSITEM DINERS per poder finalitzar l’obra, posar les finestres, tota l’electrificació i la pintura i pagar gran part del que ja s’ha avançat en aquest pis i teulada, ja que la constructora ha treballat amb la confiança que ens farem càrrec de totes les despeses.

Per aquest motiu apel·lem a la VOSTRA SOLIDARITAT.

Totes les persones que pugueu FER UN DONATIU PER A KENYA, ajudareu a finalitzar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai. Recordeu que aquesta Escola que es va iniciar el 2015, és la resposta de les nostres Mercedàries Missioneres i de l’ONG Mans Mercedàries a les famílies del barri d’Ongata Rongai quan van demanar ajut a les nostres Mercedàries Missioneres per tenir un lloc segur per als seus fills i filles.

El barri d’Ongata Rongai és un lloc on hi ha molts segrestos de nens i nenes pel tràfic d’òrgans i on les xarxes de prostitució actuen agafant nenes i nens del carrer. Es troben molts cadàvers de canalla en els abocadors i les famílies tenen molta por de deixar sols els seus fills i filles pel barri.

A més, en el barri hi ha una situació molt gran de pobresa i inseguretat ciutadana per causa de la criminalitat i la prostitució, hi ha molta  pobresa i abandonament i com a conseqüència hi ha molta gent malalta. La mortalitat infantil es dona sobretot per la desnutrició i un 67% de la població d’Ongata Rongai té sida.

A l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai es  pretén acollir els nens més vulnerables per donar-los una educació i un entorn més segur que el carrer. La nutrició d’aquests nens és un altre motiu d’aquest Centre, per evitar la mortalitat infantil i la fam, les nenes i nens de l’Escola poden esmorzar, dinar i berenar cada dia, a part de rebre l’escolarització necessària

Necessitem, per tant, acabar l’Escola Lutgarda, perquè les nenes i nens del barri puguin tenir una Escola d’Educació Infantil i d’Educació  Primària, i també un lloc on puguin tenir seguretat i rebre l’alimentació necessària per poder créixer sense desnutrició.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE ENS PUGUEU AJUDAR

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »