CONCERT SOLIDARI PER MOÇAMBIC A SANTANDER A CÀRREC DE «JUEVES DE BOLEROS» I DEL «CORO NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED» DEL COL·LEGI MERCEDES DE SANTANDER

L’ONG Mans Mercedàries us informa que el dissabte dia 16 de març, a l’Església «Nuestra Señora de los Ángeles» de Santander, es va fer el Concert Solidari per Moçambic a càrrec del grup musical «Jueves de Boleros» amb la col·laboració del «Coro Nuestra Señora de la Merced» del Col·legi Mercedes de Santander.

«Jueves de Boleros» és un grup músic-vocal que  conjuga als seus directes instruments tradicionals acústics, bandúrria, llaüt, guitarra, timple, ukelele, baix i percussió diversa.

La seva  música es nodreix de ritmes i instruments nascuts del mestissatge de la cultura musical d’Espanya i d’Amèrica, de manera que des del bolero fins al jazz, passant per  l’havanera, hi tenen cabuda i s’integren al seu repertori, malgrat la seva diversitat.

A l’escenari, «Jueves de Boleros», integrat per una trentena de components, és més que música. Les seves actuacions transmeten un ambient de companyonia i diversió, que conjuga alhora el plaer d’un so instrumental exquisit i la calidesa d’unes veus, amb un missatge vitalista i alegre que converteix el públic en còmplice d’un moment per recordar.

Però «Jueves de Boleros» va més enllà de ser un grup músic-vocal, és un grup de persones solidàries i molt generoses, que dos cops a l’any actuen de manera solidària per ajudar els més necessitats. Es per això que el passat dia 16 de març van voler actuar per ajudar Moçambic.

El «Coro Nuetra Señora de la Merced» de l’Escola Mercedes de Santander va organitzar el Concert Solidari amb «Jueves de Boleros» gràcies  al sr. José Luís Pascual, un amic comú del Fernado Sancho i la Pilar Morante, socis i padrins de l’ONG Mans Mercedàries, i amic també de  «Jueves de Boleros».. Va ser una tarda de «Boleros Solidaris» per ajudar els projectes de l’ONG Mans Mercedàries a Àfrica, amb la col·laboració del «Coro Nuetra Señora de la Merced» de l’Escola Mercedes de Santander.

Quan es va iniciar el Concert de Boleros, la Pilar Morante, membre del  «Coro Nuestra Señora de la Merced» de l’Escola Mercedes de Santanderi sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, va explicar els orígens i Projectes de l’ONG Mans Mercedàries, i va agrair a tots els membres de «Jueves de Boleros» la seva solidaritat. També va donar les gràcies al sr. José Luís Pascual  que va fer de contacte amb el grup.

L’Església «Nuestra Señora de los Ángeles» de Santander es va omplir de gom a gom, i va començar el Concert Solidari mentre es projectaven vídeos dels diferents Camps de Treball de l’ONG Mans Mercedàries d’aquests 25 Anys.

La tarda de Concert Solidari de  «Jueves de Boleros» i del «Coro Nuetra Señora de la Merced» de l’Escola Mercedes de Santander va ser un èxit. I «Jueves de Boleros» van cantar una cançó dedicada a l’ONG Mans Mercedàries, «la canción de las tres letras ONG», molt aplaudida per tothom.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a «Jueves de Boleros» i  al seu director el sr. Jesús Castillo, i al «Coro Nuetra Señora de la Merced» de l’Escola Mercedes de Santander i a la seva directora la sra. Inma González;  per la seva solidaritat i per haver fet aquest Concert Solidari per Àfrica. També volem donar les gràcies a totes les persones que han organitzat i han fet possible aquest Concert Solidari. També donar les gràcies al padre Jaime,  rector de l’Església «Nuestra Señora de los Ángeles» de Santander, per cedir l’Església per al Concert Solidari

I un agraïment a tot el públic que va assistir al Concert Solidari  i va col·laborar amb l’ONG Mans Mercedàries

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment
  • Fernando Sancho Ruiz

    marzo 20, 2024 at 7:57 am Responder

    Siempre haciendo un mundo mejor y los niños de nuestros colegios lo merecen, gracias a todos por la colaboracion

Post a Comment

Translate »