Concert Solidari per Moçambic a l’escola Mercedes de Santander

Ahir, 1 de juny, a l’Escola Mercedes de Santander es va fer el Concert Solidari per ajudar Moçambic a càrrec del «Coro de Exalumnas del Colegio Mercedes» i la  «Coral Infantil del Colegio Mercedes» de Santander.

La Pilar Morante, exalumna de l’escola Mercedes de Santander, mare d’exalumnes, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i membre del  «Coro de Exalumnas del Colegio Mercedes», va obrir el Concert «AYUDAMOS A MOZAMBIQUE» explicant les necessitats de fer aquest concert, felicitant les famílies de la «Coral Infantil del Colegio Mercedes» per l’esforç fet de tot els nens i nenes per cantar tots junts amb el «Coro de Exalumnas». També va donar les gràcies a tot el públic per la seva assistència i el seu donatiu solidari per ajudar a reconstruir Moçambic.

Abans de començar el concert van projectar un petit vídeo de l’ONG Mans Mercedàries on explicàvem les desgràcies ocasionades a Moçambic pel Cicló Idai i agraíem a totes les nostres amigues i amics de Santander el gran esforç per fer aquest Concert Solidari.

Durant el concert es van cantar moltes cançons les dues corals juntes, i també per separat, dirigides per l’Inma, i acompanyades del piano de la Beatriz i l’orquestra. El nombrós públic va aplaudir molt totes les cançons de les corals, i es va aconseguir recaptar un gran donatiu solidari.

A l’entrada de l’escola, la Pilar Morante  va aprofitar per posar la seva botiga de joies solidàries ajudada per la Pilar López, perquè tothom pogués comprar un braçalet solidari per ajudar Moçambic.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies al «Coro de Exalumnas del Colegio Mercedes»,  la «Coral Infantil del Colegio Mercedes» de Santander, un agraïment especial a la Pilar Morante, la Pilar López, l’Inma González, l’Elisa Vicente i Beatriz Jaurena, i finalment agrair a tot el públic per la seva solidaritat.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »