Concert Solidari ONG Mans Mercedàries – AJUDEM MOÇAMBIC – MARTA KNIGHT

Àlbum de fotos

Vídeo resum concert

Avui, 11 de maig ha tingut lloc el Concert Solidari AJUDEM MOÇAMBIC a la Nau 2 de Ca n’Oliveres de Martorell, a càrrec de la MARTA KNIGHT.

Aquesta tarda, el públic solidari que s’ha apropat a la Nau 2, ha pogut sentir la meravellosa veu de la Marta Knight, la seva guitarra i les seves cançons.

Ha començat l’acte amb l’explicació de les destrosses fetes pel cicló Idai a Moçambic i també amb la presentació dels voluntaris que el proper estiu aniran a Moçambic a fer el 25è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries. Abans de començar el concert se li han fet uns regals d’agraïment a la Marta… i la seva veu solidària ha omplert la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

La Marta Knight ha cantat un gran repertori de les seves cançons i ha estat molt aplaudida per tot el públic.

La seva música ens ha transportat a llocs molt diferents, a records, a moments reivindicatius i a espais de solidaritat.

Quan ha acabat el concert i després dels molts aplaudiments del nostre públic, l’ONG Mans Mercedàries ha volgut fer un reconeixement a dues persones que durant els darrers anys han estat sempre recolzant els Projectes i els Camps de Treball de l’ONG: La Míriam Riera, Regidora de Cooperació de l’Ajuntament de Martorell i exalumna de l’escola la Mercè del nostre poble i el Sergi Corral, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell i també exalumne de la Mercè.

 

Durant tot el concert, imatges de Moçambic i del cicló Idai, han anat passant per una gran pantalla… i l’acte ha acabat amb la fotografia de la Junta de l’ONG, dels Voluntaris i dels Regidors de l’Ajuntament de Martorell que han pogut assistir al concert amb la Marta Knight. I també la fotografia del nostre públic solidari que avui era a la Nau 2 per ajudar Moçambic. I la Marta Knight quan ha acabat el concert ha signat uns autògrafs als nens que li han demanat.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la MARTA KNIGHT per la seva veu solidària per ajudar Moçambic, també volem agrair a l’Ajuntament de Martorell tot el suport rebut i la cessió de la Nau 2 de Ca’n Oliveres amb els serveis tècnics per al Concert.

I també donem les gràcies a tot el Públic Solidari que no ha passat pàgina i que avui eren a Ca n’Oliveres per ajudar Moçambic i tota la gent que no han pogut venir al Concert però que han col·laborat comprant l’entrada de fila 0.

 

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

 

No Comments

Post a Comment

Translate »