CONCERT SOLIDARI DE HALLDÓR MÁR PER A KENYA

Àlbum de fotos

Vídeo

Ahir dissabte dia 26 de setembre, a la Pista del  Teatre el Progrés, Halldór Már va fer el Concert Solidari de l’ONG Mans Mercedàries per a Kenya.

Com tots sabeu aquest Concert Solidari s’havia d’haver fet el passat mes d’abril, per la Fira de Martorell, però per causa del Covid va quedar ajornat. Per fi aquest dissabte vam poder escoltar la meravellosa veu del Halldór i les seves increïbles cançons, en un espai màgic, els jardins del Progrés, en el programa de Cultura Segura de l’Ajuntament de Martorell.

La Pista del Progrés es va anar  omplint amb les mesures de seguretat que ens marca el protocol Covid, les voluntàries i voluntaris de Kenya i Moçambic van anar  acompanyant el públic als seus llocs.

Es van fer  les presentacions de les Voluntàries i Voluntaris de Kenya 21 i Moçambic 21…i va començar el Concert

Primer de tot l’ONG Mans Mercedàries vam voler agrair tothom el suport rebut per al «Projecte de construcció de la 2a fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai» de Kenya. Vam donar les gràcies a Socis, Padrins, Col·laboradors i Empreses perquè ens han fet moltes aportacions solidàries per a aquesta construcció, i al nostre Ajuntament de Martorell per la subvenció econòmica per a Kenya, així com també als Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat i d’Abrera.

També vam  voler agrair a tots els botiguers solidaris i a totes les persones que ens han donat material per a l’Escola d’Ongata Rongai, i als Mitjans de Comunicació que sempre ens fan difusió. Ràdio Martorell, Martorell TV, l’Informador, Exterior.cat, El Montserratí …..

Vam voler donar les gràcies al nostre Ajuntament el suport econòmic i també la possibilitat de fer el concert en aquest espai tan meravellós dels Jardins del Progrés. Les voluntàries i voluntaris de Kenya i Moçambic van donar uns regals al Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell; a la Belén Leiva, Regidora de Cooperació;  a l’Andreu González, Regidor de Cultura; a les tècniques de Cooperació , la Sílvia Companyó i la Mar Blanco; i també als Tècnics de Cultura , el Ricard Pardo i el Jaume Encinas. A totes elles i ells els vam voler  agrair tota la magnifica organització d’aquest Concert Solidari per a Kenya, amb regals de l’Àfrica.

L’Alcalde de Martorell,  Xavier Fonollosa, va donar les gràcies en nom de l’Ajuntament i va felicitar la feina feta per l’ONG Mans Mercedàries en el seu Projecte de Kenya.

I…va començar  el Concert. La meravellosa veu del Halldór va omplir  tot l’espai dels Jardins del Progrés, amb cançons en català i cançons en anglès. i el públic vam aplaudir  molt la seva actuació.

El Halldór va explicar que les cançons en català són les seves composicions, i les cançons que canta en anglès són precisament cançons catalanes.

 Pot ser aquesta manera tan diferent d’interpretar la seva música és el que fa el Halldór Már tan especial. En el seu programa de TV3 el KATALONSKI va aconseguir demostrar que al món hi ha gent que estima la nostra Llengua sense haver trepitjat mai la nostra Terra, pot ser perquè ell també estima molt la Llengua Catalana i estima Catalunya. I això el fa molt especial, i li hem d’estar agraïts per la seva manera de difondre i ensenyar el valor de la nostra Llengua.

El Halldór va dir que estava molt content de ser a Martorell i de poder ajudar Kenya amb el seu Concert Solidari.

Un cop acabat el Concert, la Junta de l’ONG va fer uns regals al Halldór Már en agraïment a la seva Solidaritat.  li vam donar  les gràcies perquè en aquests temps tan difícils de Covid, no va dubtar en cap moment  de venir a Martorell a fer el Concert per a Kenya, i és per això que li volem agrair tant la seva Solidaritat i la seva generositat.

També aprofitem per donar les gràcies a tot el nostre Públic Solidari per ser-hi, per recolzar-nos em tot moment i al Públic de Fila 0 que també ens ha volgut donar suport per a  Kenya.

Gràcies a la vostra col·laboració es van poder recaptar 1.480€.

Moltes gràcies a tothom!

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment

Post a Comment

Translate »