Concert Solidari a la «Parroquia de San Antonio de Padua» de Zaragoza

El passat 27 d’abril «Amigos de la Merced»  de l’Escola Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza i «Poesillas Solidarias» van organitzar un Concert Solidari a favor dels supervivents del Cicló Idai.

Al concert, que es va fer a la «Parroquia de San Antonio de Padua» de Zaragoza, es va poder gaudir de les actuacions de:

– «Schola Polifónica LA PAZ».

– Escolania «San Antonio de Padua»

– Coral d’Iniciació i Infantil «Amici Musicae» de l’Auditori de Zaragoza.

La Parròquia es va omplir de gom a gom i tothom va participar amb una aportació voluntària per a Moçambic. Es va recollir una molt generosa quantitat que s’ha afegit a la Campanya AJUDEM MOÇAMBIC, campanya que acabarà a finals de juny.

Tots aquests diners serviran per a la reconstrucció de cases dels damnificats pel Cicló Idai, i a més 9 voluntaris de la nostra ONG viatjaran aquest estiu a Moçambic en el que serà el 25è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries, per ajudar als nostres amics de Beira i N’Kondedzi i també estaran al «Lar Tiberiades» de les nenes de Katembe fent classes, tallers, jocs…

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest concert i a totes les persones que han fet la seva aportació solidària per ajudar Moçambic.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »