CONCERT DE LA BIG BAND DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MARTORELL PER KENYA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Martorell pel Concert Solidari per Kenya.

Avui dilluns dia 25 d’abril de 2022, i dins del Programa de la Fira de Primavera de Martorell, ha tingut lloc al Progrés, el Concert Solidari que la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Martorell ha volgut  fer per  ajudar Kenya.

Aquest Concert Solidari havia estat programat per a  la Fira de Primavera de 2021, però per causa del Còvid es va haver d’ajornar. Avui al vespre, finalment, el públic que érem al Progrés hem pogut  gaudir d’un Concert Màgic, d’un Concert Solidari que ha servit per ajudar a la construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai (Kenya),  ja que els donatius de l’entrada del concert  serviran per acabar la teulada de l’Escola Lutgarda.

El públic ha aplaudit moltíssim l’actuació del Combo inicial dels Alumnes de l’Escola Municipal de Música de Martorell i naturalment també han aplaudit moltíssim el Concert de la Big Band.

 L’ONG Mans Mercedàries ha volgut agrair la generositat i solidaritat de tots els membres que formen la Big Band i el Combo d’alumnes de l’Escola Municipal,  donant-los com a regal el Cartell del Concert, les samarretes de l’ONG d’aquest any, la plata de ceràmica de Mans Mercedàries i un mapa d’Àfrica que els pugui recordar aquest Concert Solidari.

Quan ha acabat el Concert Inicial del Combo dels Alumnes de l’Escola Municipal, s’han presentat  a l’escenari, les Voluntàries i Voluntaris que formaran el 28è Camp de Treball de Kenya’22: la Gal.la Valls, l’Aina Bertran, el Sergi Carner i el Pere Canals, tots ells i elles exalumnes del Col.legi la Mercè de Martorell i socis/es i padrins/nes de l’ONG Mans Mercedàries; el Fernando Sancho, soci i padrí de l’ONG Mans Mercedàries i Patró de la FEM (Fundació de les Escoles Mercedàries); la Pilar Morante, exalumna del Col·legi Mercedes de Santander i sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries; el Ton Toset, soci i padrí de l’ONG Mans Mercedàries i President de l’ONG; i la  Montse Torras, exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i secretària de l’ONG.

Tot seguit ha començat el Concert de la Big Band, que han interpretat diferents peces musicals, algunes d’elles amb unes vocals excepcionals. Quan ha acabat la seva interpretació, hi ha hagut molts aplaudiments per part del públic que omplia la pista del Progrés.

Acabada la interpretació musical de la Big Band, s’ha fet una sessió fotogràfica de tots els membres del Combo i la Big Band amb les voluntaries i voluntaris de Kenya’22; amb la junta de l’ONG Mans Mercedàries; amb l’Alcalde de Martorell, Sr. Xavier Fonollosa, la Regidora de Cooperació, la Sra. Belén Leiva, el Regidor de Cultura, el Sr. Andreu González, a qui se’ls ha donat una ceràmica amb les Mans Mercedàries en agraïment al suport que el nostre Ajuntament ens dona, i també  amb la resta de Regidors i Regidores de l’Ajuntament. La darrera fotografia de totes ha estat la de la Big Band amb tot el públic solidari d’avui.

A l’entrada del Concert, l’ONG Mans Mercedàries hem posat la nostra Parada Solidària, amb els necessers i bosses fets per les Cosidores Solidàries de Molins de Rei; i els magnètics i clauers de Kenya fets per  «Manualidades de Madera». També hem posat una exposició fotogràfica del Camp de Treball de Kenya’21. Tots els donatius recollits de la Parada Solidària també serviran  per a acabar la teulada de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Big Band per la seva generositat i la seva solidaritat aquesta tarda de Concert per  Kenya i al Combo d’Alumnes de l’Escola Municipal. També volem aprofitar per donar les gràcies a socis/es, padrins/nes i col·laboradors que durant aquest curs ens heu ajudat de manera especial quan vam fer la Crida Solidària per les xarxes socials, a les nostres quatre Escoles de la Mercè, a l’Ajuntament de Martorell pel seu suport econòmic i perquè un any més ens ha cedit el meravellós Teatre el Progrés per fer el nostre Concert Solidari, a l’Ajuntament de Sant Feliu pel seu suport econòmic, als botiguers/res solidaris/es per les guardioles de l’ONG, a la Laura Soriano exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell perquè un anys més ha col·laborat amb l’ONG i ens ha fet el Cartell del Concert , a les Cosidores Solidàries de Molins de Rei, a la Irene i el Jose de «Manualidades de Madera» i a tot el públic que avui heu assistit al Concert Solidari per Kenya. I a totes les persones que durant aquest curs ens heu donat material per a Kenya.

Álbum de fotos

MOLTES GRÀCIES BIG BAND

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »