COMIAT I PREGÀRIA PER A LA MONTSERRAT DOMÈNECH A LA PARRÒQUIA DE SANTA MARIA DE MARTORELL

Avui dilluns dia 25 de maig, ens hem aplegat a la Parròquia de Santa Maria de Martorell per acomiadar la Montserrat Domènech.

Aquest matí veïns i veïnes del nostre poble, exalumnes, professores i professors de la nostra Escola de Martorell i les religioses Hospitalàries, hem volgut acompanyar la nostra Comunitat de Mercedàries Missioneres i pregar per l’ànima de la Montserrat Domènech.

La Parròquia, seguint les mesures de seguretat, s’ha omplert per pregar, i la Comunitat de Mercedàries de Martorell i la Comunitat Mercedària de sant Gervasi de Cassoles,    acompanyades de la Carlina, la nostra Mare General, rebien el condol de totes les persones que entraven a l’Església. I també es donava el condol a les tres germanes de la Montserrat: la Maite, la M. Rosa i la Maria i a tota la seva família.

La Missa dedicada a la pregària i l’oració per a la Montserrat, ha estat oficiada per mossèn Francesc Tirado rector de Martorell, el pare Josep M. Enríquez (monjo de Montserrat) i actualment rector de sant Esteve Sesrovires i delegat de Vida religiosa del Bisbat de sant Feliu, el pare Roy mercedari i mossèn Rafa Maroto rector de Gelida.

Durant tot el sermó s’ha parlat de la bondat i generositat de la nostra estimada Montserrat i de la seva vida dedicada a fer Mercè.

Un cop acabada la Missa s’han fet parlament per recordar el model de vida que va ser la Montserrat Domènech. La Montse Font com a directora del Col.legi la Mercè de Martorell, la Josefina Lladó com a Presidenta de l’Associació d’Exalumnes de la Mercè de Martorell i la Montse Torras com a secretària de l’ONG Mans Mercedàries, han volgut recordar la gran tasca de la Montserrat en aquests tres llocs i la petjada d’amor i generositat que va deixar.

Quan ha acabat el funeral, la Núria Moragas, Mercedària de la Comunitat de Martorell, ha començat a entonar el Virolai per acomiadar la Montserrat Domènech, perquè per a ella, la Muntanya Santa de Montserrat representava un lloc de Pau i Pregària.

Quan hem sortit de l’Església, tal i com va suggerir l’Equip Directiu de la nostra Escola, professores i professors del nostre Centre i tota la gent que estimava la Montserrat Domènech, ens hem dirigit a l’Escola i hem deixat flors i espelmes per fer un homenatge a la que durant tants anys va ser directora i titular del nostre Centre.

Abans d’acomiadar-nos hem fet un fort aplaudiment a la Montserrat Domènech.

Descansa en Pau Montserrat.

No Comments

Post a Comment

Translate »