Comencen les classes a ONGATA RONGAI (KENYA)

Aquesta setmana han començat les classes del nou curs (allà els cursos van de gener a octubre) a l’Escola LUTGARDA d’Ongata Rongai de Kenya. Aquesta Escola de les nostres Mercedàries de Kenya, és com tots recordareu, el Projecte de l’ONG Mans Mercedàries de la construcció de «la 2a fase de l’Escola Lutgarda». La construcció de la part de l’edifici corresponent a l’Educació Primària.

Totes les nenes i nens del barri han pogut tornar a les classes després de les vacances de Nadal, que per a ells són les grans vacances d’estiu.

 Durant els mesos de novembre i desembre, temps de molta calor a l’hemisferi sud, són les vacances d’Escola, i les nenes i nens d’Ongata Rongai, no tenien la certesa de poder tornar el mes de gener a les classes per causa del Covid. Però malgrat dubtes i pors, les Escoles han obert, i amb mascareta i protocol  Covid, tothom han tornat a les aules.

Volem compartir amb vosaltres les fotografies  que sister Norma, sister Magie i sister Maureen,  ens han enviat de l’Escola  del primer dia de tornada al Centre Lutgarda.

Ja podem fer classe d’Educació Infantil, i una part d’Educació Primària (a la primera planta). Cal però acabar el Projecte, la segona planta de l’edifici farà possible poder tenir tota l’Educació Primària.

Moltes gràcies per tot el vostre suport. Moltes gràcies a totes les persones que han ajudat a fer possible aquest inici de curs a Ongata Rongai a les noves aules de Primària.

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR.

1 Comment
  • Nelly Mmbone

    enero 25, 2021 at 7:29 pm Responder

    May GOD bless you ALL (ONG ) for your support and dedication ….juntos salvamos el mundo.Gracias

Post a Comment

Translate »