COMENCEN LES CLASSES A L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI-KENYA

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots vosaltres  aquestes fotografies que les «Sisters of Mercy» ens han enviat des de Kenya. Són les imatges tan esperades de l’inici de curs 2023 de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai amb totes les nenes i nens. Un inici de curs amb totes les classes plenes d’alumnes.

Després de quatre anys de Projecte de l’Escola Lutgarda, ara ja és una realitat que el barri d’Ongata Rongai té una Escola d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Una Escola on les nenes i nens del barri aprenen i també tenen seguretat i alimentació.

Com recordareu aquesta Escola es va iniciar per la petició de les famílies d’Ongata Rongai davant la perillositat del barri pels segrestos de nens pel tràfic d’òrgans. Ara totes les nenes i nens arriben a l’Escola a les 8h del matí i abans de començar les classe podem esmorzar, fan classe matí i tarda i es queden a dinar. Abans de marxar cap a casa a la tarda, tota la canalla pot berenar. D’aquesta manera a l’Escola reben Educació i Alimentació, ja que en aquest barri tan pobre moltes famílies acostumen a fer un sol àpat al dia.

Les nostres Mercedàries Missioneres van iniciar aquest Projecte amb l’ONG Mans Mercedàries i amb tots vosaltres, les persones que de manera generosa heu estat ajudant durant aquests quatre anys. I amb les Voluntàries i Voluntaris dels diferents Camps de Treball: Kenya’15, Kenya’16, Kenya’21 i finalment Kenya’22, que de manera solidària van treballar fent tallers, classes i jocs amb la canalla i ajudant a acabar la gran obra que és l’Escola Lutgarda pintant i decorant tot el Centre.

A totes les persones que ens heu pogut ajudar durant aquests anys al Projecte de Kenya, moltíssimes gràcies. Vosaltres també formeu part d’aquest Projecte de Kenya.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

2 Comments

Post a Comment

Translate »