«COCIDO MONTAÑÉS SOLIDARIO»

Avui 6 de desembre, a Liendo (Cantabria),  la Pilar Morante ha fet un «Cocido Montañés Solidario» a favor de la nostra ONG. La idea d’aquest «cocido» solidari era que la gent anés a buscar les seves racions i fes un donatiu per a Kenya.

Malgrat la Pluja i el mal temps d’avui a Liendo, s’han repartit 70 racions i s’ha pogut recaptar més de 500 € que aniran destinats al Projecte de la Construcció de la 2a Fase de l’escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

També han volgut fer un gest solidari per ajudar Àfrica el Club Ciclista «La Vueltuca», que ha fet un donatiu per a l’ONG Mans Mercedàries quan han sabut que es feia aquest «Cocido Montañés Solidario».

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar la Pilar Morante per ser una gran cuinera solidaria, i li volem agrair un cop més el seu compromís i dedicació per a tots els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

També aprofitem per donar les gràcies al Club Ciclista «La Vueltuca» per la seva Solidaritat, i agraïm a totes les persones que avui han anat a buscar la seva ració de «Cocido Montañés Solidario» per ajudar Àfrica.

ENTRE TOTS FEM UN MON MILLOR.

No Comments

Post a Comment

Translate »