COCIDO MONTAÑÉS Solidari a Liendo

Com s’apropa  el Nadal, Pilar Morante ha preparat altra vegada  un deliciós «Cocido Montañés», al restaurant del seu germà a Liendo.

Els comensals Solidaris es van trobar a les taules, felicitacions de Nadal amb fotografies de les nenes del ‘Lar Tiberíades de Katembe, i amb desitjos de Pau i Felicitat per a tot el Món.

Pili, la nostra SuperCocinera Solidària va fer un dels seus deliciosos COCIDOS  «per llepar-se els dits» i després del dinar solidari va rebre les felicitacions de tots pel seu gran treball en ajuda d’Àfrica.

Els diners recaptats en aquest acte solidari seran per al Projecte de la Construcció de la 2a Fase de l’Escola LUTGARDA d’Ongata Rongai (Kenya).

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar i agrair a Pilar Morante el seu gran treball solidari  i  a tota la seva família que li va donar suport en tot moment i al seu germà per cedir el restaurant per a l’acte solidari

També volem donar les gràcies a la Fleca Solpico de Liendo per haver donat el pa per al Dinar Solidari

I naturalment agrair a totes les persones que van assistir al Dinar Solidari i van donar la seva aportació per a l’Àfrica.

Entre tots fem un món millor.

No Comments

Post a Comment

Translate »