CASAMENT SOLIDARI DEL XAVI I LA SHEILA

L’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Sheila Rodríguez i al Xavi Sáez de Cortázar, exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell. padrins de l’ONG Mans Mercedàries i voluntaris de Camps de Treball a Moçambic; per la seva SOLIDARITAT.

Ahir dia 14 d’octubre, la Sheila i el Xavi es van casar, i van voler compartir el seu casament amb familiars i amics. Després de la cerimònia de casament i durant la festa van repartir entre tots els convidats un sobre on hi havia un magnètic del mapa d’Àfrica fet de fusta natural, amb les Missions Mercedàries de Moçambic, Angola i Kenya; i un tarja on convidaven tothom a fer un donatiu per als Projectes de l’ONG Mans Mercedàries a l’Àfrica.

El Xavi i la Sheila són padrí/na de les nenes de l’Orfenat «Lar Tiberíades» de Katembe-Moçambic, on han estat vàries vegades com a voluntaris de Camp de Treball amb l’ONG Mans Mercedàries. Allà han estat realitzat activitats lúdico-educatives, classes, tallers, jocs i esport amb les nenes; i també han participat en els Projectes i obres de l’ONG Mans Mercedàries a Moçambic. És per aquest motiu que el Xavi i la Sheila coneixen molt bé les necessitats que hi ha a l’Àfrica, i per això que han volgut que el seu casament fos un CASAMENT SOLIDARI.

Durant el convit el Xavi i la Sheila, han regalat al Ton Toset i la Montse Torras, membres de l’ONG Mans Mercedàries convidats a la festa, un cofre ple de mapes d’Àfrica per a les nenes del Lar Tiberíades, regals que les voluntàries i voluntaris del 30è Camp de Treball portaran a Moçambic el proper estiu 2024, lloc on es farà el Projecte de l’ONG Mans Mercedàries: «el Centre Educatiu» a Beira. I també han volgut fer un donatiu per a Moçambic.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar el Xavi i la Sheila pel seu casament, els volem desitjar molta felicitat i volem aprofitar per agrair-los la seva generositat i solidaritat amb Àfrica. I també donar les gràcies a totes les persones convidades que han fet el seu donatiu solidari.

MOLTISSIMES GRÀCIES SHEILA I XAVI

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »