CARLA GUTIÉRREZ MULLOR, EXALUMNA DEL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL I MISS TEEN BARCELONA, SOLIDÀRIA AMB KENYA

La Carla Gutiérrez Mullor, exalumna del Col·legi LA MERCÈ de Martorell és des d’aquest estiu MISS TEEN BARCELONA. Els seus projectes immediats són concursar a Madrid per Miss Teen Spain i posteriorment Miss Teen Univers.

La Carla compagina els seus projectes de passarel·la amb el seu treball a SEAT i amb els seus estudis Universitaris de Seguretat i Riscos Laborals. Durant aquest temps d’aprenentatge en el món de la passarel·la ha perfeccionat els seus estudis d’anglès i àrab.

Tal com va dir a TV3, quan va guanyar el concurs de Miss Teen Barcelona, dintre dels seus projectes de futur també s’ha marcat la solidaritat i la cooperació; per aquest motiu, avui la Carla ens ha volgut filmar un vídeo de promoció de l’ONG Mans Mercedàries i el Projecte de Kenya per fer-ne difusió a les xarxes socials entre els moltíssims seguidors que té. Ella ha volgut explicar en aquesta filmació, que com a exalumna, ella també se sent part de l’ONG Mans Mercedàries, i que des de petita, ella havia vist els camps de treball; i ha explicat la gran importància que té la solidaritat envers els més necessitats, i ha demanat a tothom que la segueix que col·labori amb el Projecte de Kenya.

La Carla és una noia molt solidària i molt generosa, i no solament ha volgut fer aquesta promoció a través de les xarxes socials, també ens ha dit que una part de guanys que pugui tenir en aquest concurs de Miss Teen Spain els destinarà al Projecte de Kenya, i que d’aquí a un parell d’anys, ella també voldrà formar part d’un dels Camps de Treball de l’ONG Mans Mercedàries, perquè és una de les il·lusions que té des de petita.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Carla per la seva Solidaritat i la seva Generositat, la volem felicitar pels seus grans èxits en el món de la passarel·la i li desitgem molta sort en tots aquests projectes on ella ha posat tanta il·lusió.

Moltes gràcies Carla.

ENTRE TOTS FEM UN MON MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »