CAMPANYA: BRAÇALETS SOLIDARIS PER A KENYA A KIMOCHI

Un any més,  l’Anna  Capdevila de la botiga Kimochi de la Plaça de la Vila de Martorell,  ha començat la Campanya  dels Braçalets Solidaris per a Àfrica.

Aquest any, els donatius de tots els braçalets, aniran destinats al Projecte de construcció de l’Escola d’Ongata Rongai de Kenya.

L’Anna ha posat la fotografia de totes les mans de les nenes  del Lar Tiberíades , de l’Orfenat de Katembe, amb tots els braçalets que van rebre  de regal de Kimochi  l’any passat.

Ara, al costat de la guardiola de l’ONG Mans Mercedàries, l’Anna ha omplert  de braçalets,  l’aparador de la seva botiga, són braçalets amb la lluna d’Àfrica, alguns fets amb perles d’altres amb  fil de seda, però tots són braçalets solidaris, que han de servir per ajudar les nenes i els nens del barri d’Ongata Rongai de Kenya.

Us animem des del web de l’ONG Mans Mercedàries a visitar la botiga Kimochi de la Plaça de la Vila de Martotrell, i triar el vostre Braçalet Solidari i fer el vostre donatiu a la guardiola de l’ONG.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem dónar les gràcies a l’Anna, un any més, per la seva solidaritat,  per la seva  campanya d’ajut a Kenya, i pel suport que sempre dóna a l’ONG Mans Mercedàries.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

5 Comments

Post a Comment

Translate »