BRAÇALETS SOLIDARIS AL COLEGIO MERCEDES DE SANTANDER

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Pilar Morante de Santander, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, i exalumna del «Colegio Mercedes» de Santander, per la confecció  dels seus Braçalets Solidaris; i a tot el seu equip, per la seva col·laboració en la Parada Solidària.

Una vegada més la Pilar Morante ha posat la seva parada de Braçalets Solidaris que ella mateixa confecciona.

Aquesta Parada Solidària formava part de la festa que han organitzat al Colegio Mercedes de Santander per celebrar la festivitat de Sant Pere Nolasc. A l’entrada de l’Escola, han posat la Parada Solidària i moltíssims alumnes i professors han col·laborat amb els Braçalets i Collarets Solidaris.

També s’ha organitzat un bingo des de l’Escola Mercedes de Santander i han donat un premi de la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries, de les Joies Solidàries de la Pilar Morante.

Tots els donatius recollits amb els Braçalets Solidaris, aniran per a la construcció del Centre Educatiu «Irma Maria Abella» de Moçambic.

Moltíssimes gràcies Pilar i gràcies a tot el seu equip. I també volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que han aportat el seu donatiu per a Moçambic.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »