BRAÇALETS I ARTESANIA SOLIDÀRIA A LIENDO Y SANTANDER-CANTÀBRIA PER A ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Pilar Morante de Santander, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, i exalumna del «Colegio Mercedes» de Santander, per la seva Para da Solidària.

 Una vegada més la Pilar Morante ha posat a Liendo (Cantabria) la seva parada de Braçalets i Artesania  Solidaris que ella mateixa confecciona.

El dia 1 de maig a Liendo-Cantàbria se celebren les festes en honor del seu benefactor D. Luís Maria de Avedaño. Per tradició es llegeix la seva carta i es fa un aperitiu per a tothom. Tot el poble de Liendo participa d’aquesta festa tradicional. És per això que la Pilar Morante i el seu equip de Liendo han posat la Parada Solidària dins del programa de la gran festa del dia 1 de maig.

Ha estat molta la gent que ha volgut tenir un dels Braçalets Solidaris de la Pili i ha deixat els seu donatiu.

També el dia de Sant Pere Nolasc, la Pilar Morante i el seu equip han posat la parada de Braçalets Solidaris al «Colegio Mercedes» de Santander, dins de l’espai de celebració del nostre Patró.

Tots els donatius recollits amb els Braçalets i Artesania  Solidària, aniran a Angola. Serviran per a la «Construcció de la 2a Fase de l’Escola» Irma Palacios» del barri de Bemfica-Luanda . Una Escola per a nenes, en un barri molt pobre on les famílies tenen poques possibilitats d’enviar els fill/es a l’Escola, i decideixen portar-hi els nens, i les nenes es queden a casa o van vendre al mercat. Les nostres Mercedàries  Missioneres van decidir fer el Projecte de l’Escola per a nenes perquè també les nenes puguin tenir el seu dret d’anar a l’Escola.

Moltíssimes gràcies Pilar per la teva Solidaritat i Generositat, i també volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones de Liendo que han aportat el seu donatiu per a Angola

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »