Avui la MONTSERRAT DOMÈNECH en ha deixat, i l’ONG Mans Mercedàries i totes les persones que l’estimem estem de dol i preguem per ella.

La Montserrat Domènech era membre de la junta de l’ONG Mans Mercedàries des de la seva fundació. I com tots recordareu  va ser titular, directora i professora de l’escola LA MERCÈ de Martorell durant molts anys. I a moltes de les persones que avui son exalumnes del nostre centre de Martorell va saber educar en la solidaritat, la generositat i l’amor als altres.

La Montserrat Domènech va ser professora de l’escola LA MERCED de Barcelona fent una educació trencadora i progressista de la Nova Escola, i se la recorda per totes les seves classes i per tota la seva dedicació cap a les seves alumnes.

La Montserrat també havia estat titular, directora i professora de l’escola MARE DE DÉU DE LA MERCÈ de Sant Feliu de Llobregat. Durant tots els anys que va estar en aquesta Escola va treballar des de la solidaritat i l’ajut a totes les famílies, i tothom la recorda com una gran educadora i persona.

D’ençà que les nostres escoles de LA MERCÈ van entrar en fundació, va deixar de ser titular del nostre centre de Martorell i ella, juntament amb la resta de la Comunitat Mercedària de Martorell estaven vinculades a la Pastoral de la Parròquia i de la nostra escola.

La Montserrat ha dedicat tota la seva vida a ajudar els altres, a les Escoles de la Mercè en les que ha estat, a l’Associació d’Exalumnes del Col·legi LA MERCÈ de Martorell i a l’ONG Mans Mercedàries; i sempre de manera incansable. Era una persona que no s’aturava mai, una persona que tot ho veia en positiu, una persona que no tenia mai un no per als altres.

Actualment, i malgrat la seva malaltia, formava part del Patronat de la Fundació d’Escoles Mercedàries, la FEM, i seguia col·laborant, dintre les seves possibilitats, en tot allò que havia representat la seva vida.

Avui, la Montserrat Domènech ens ha deixat i des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar el condol a tota la nostra família de Mercedàries Missioneres, a la Casa General, a la Casa Provincial, a totes les comunitats i molt especialment a la Comunitat de Martorell i a tota la seva família amb qui estava molt unida.

La Montserrat representa per a nosaltres un model de valentia, treball i dedicació. Resarem per la seva ànima i donem gràcies per tot el temps que l’hem tingut amb nosaltres.

Descansa en Pau MONTSERRAT. T’estimem i t’estimarem sempre.

Us deixem un petit recull de fotos amb la MONTSERRAT

1 Comment
  • María Carme Palou Oñoa

    mayo 23, 2020 at 4:57 pm Responder

    Adeu benvolguda Montserrat. La teva trajectòria de vida al servei de la comunitat, de la escola, de la ONG i la teva fortalesa durant la dura malaltia és tot un exemple per tothom qui t hem apreciat. Descansa tranquila en la pau del Senyor per la feina ben feta. Tot el meu afecte d ex alumna de la escola i de veina porta a porta.

Post a Comment

Translate »