ARTESANIA SOLIDÀRIA PER A ANGOLA PREPARADA PER A L’ESCOLA OBERTA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a aquest  grup de 6è de Primària del Col·legi la Mercè de Martorell per la seva tasca Solidària per ajudar Àfrica.

Com tothom recordareu aquest grup d’alumnes de 6è de Primària del Col·legi la Mercè de Martorell; La  Marta García Font, la Mariona Sabe Dugo, la Clàudia Sáenz Hernández, la Júlia Martínez Cortés, l’ Aina Hernández Munné , la Queralt Farré Sanjuan, l’Ariadna Paneque Sagarra, l’Amanda Macedo Huerta i l’Ariadna Alonso Gibert, van decidir ajudar Àfrica.  Aquest grup tan solidari, va decidir de fer tot tipus d’artesania per poder posar una parada i aconseguir donatius per a Angola i Kenya.

Aquest Equip Solidari, tenen passadors del cabell, collarets, braçalets… que elles mateixes han confeccionat. Tots els donatius que recullin serviran per ajudar al Projecte de l’ONG Mans Mercedàries: la construcció de l’Escola «Irma Palacios» de Bemfica-Angola i per aconseguir fons per als Equipaments de l’Escola «Lutgarda» d’Ongata Rongai de Kenya.

Tota la seva Artesania Solidària la podreu trobar a la seva Parada Solidària per Àfrica, el dia 10 de març a l’Escola Oberta.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies i felicitar a totes aquestes Artistes,  per la seva Iniciativa Solidària, per la il·lusió que tenen per formar part del Projecte de Kenya i Angola, i per la seva generositat.

MOLTES GRÀCIES.

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »