A ONGATA RONGAI JA TENIM TEULADA ACABADA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la resposta generosa de tantíssimes persones a la nostra   CRIDA A LA SOLIDARITAT per poder acabar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Avui La Floriana, la provincial de Kenya i Moçambic, i les Sisters of Mercy, les nostres Mercedàries Missioneres d’Ongata Rongai ens han enviat aquestes fotografies de l’Escola Lutgarda,  LA TEULADA ESTÀ ACABADA, les classes del segon pis ja tenen parets i portes… ara falta acabar finestres i l’instal·lació elèctrica de les aules.

LA VOSTRA SOLIDARITAT ha fet que des que vam fer la crida de SOS PER KENYA arribessin molts donatius a l’ONG Mans Mercedàries, i durant tot el curs, tan aviat com ens arribaven les donacions ho enviàvem a Ongata Rongai,  Ara a final de curs el suport rebut de moltíssimes persones ha estat increïble,

  – La Subvenció de l’Ajuntament de Martorell per a Kenya, que aquest any és un ajut extra del que habitualment reb l’ONG Mans Mercedàries, ja que el Projecte de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai té un cost molt elevat.

  – La Subvenció de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per a Kenya.

 – Les persones que ens heu fet donatius per les samarretes de l’ONG Mans Mercedàries, pel nostre Cava, per les Artesanies Solidàries que teníem a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries.

 –  «El Rastrillo de Navidad» de l’Escola Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza.

–  La «Xocolatada Solidària de Nadal» del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat

– Concert Solidari per Kenya  al Progrés de Martorell, a càrrec de la «Big Band» i «Combo d’alumnes» de l’Escola Municipal de Música de Martorell.

–  Les Caramelles Solidàries de l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat

   – Les donacions aconseguides del Projecte d’Empresa dels Braçalets Maasai d’ ApS de 3r d’ESO del Col·legi la Mercè de Martorell,

  – Les donacions de tots  els  «Cocidos Montañeses» de la Pilar Morante a Liendo (Cantàbria).

  – Els Braçalets dels Grups Solidaris de 5è de Primària del Col·legi la Mercè de Martorell.

  – El Projecte de TRANSFORMA KENYA dels alumnes de 3r d’ESO del Col.legi la Mercè de Martorell.

  . «El Bocata Solidario» del Colegio Mercedes de Santander.

  – La Botiga de «Joyas Solidarias» de la Pilar Morante a Santander

  – El Projecte CuEmE de les Escoles-Empreses Solidàries de Martorell, els alumnes de 5è de Primària del Col·legi la Mercè, els alumnes de 5è de Primària de l’Escola José Echegaray i els alumnes de l’Escola el Pontarró.

  – Les donacions del 3X3 Solidari per a Kenya del Club de Bàsquet la Mercè Martorell.

 –   Les donacions aconseguides del Projecte d’Empresa Solidària del alumnes de 6è de Primària de l’Escola «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza.

– Les donacions per les vendes dels seus llibres de l’Equip del Projecte «Poesillas Solidarias Inclusivas» , de Daniel López, Andreu González i Assumpta Clopas.

  – La recollida de donacions de les 100 guardioles de les 100 botigues solidàries de Martorell.

– Els donatius extres de Socis/es  i de Padrins/nes a final de curs per donar resposta al SOS PER A KENYA.

– Els donatius de moltes persones anònimes col·laboradores amb l’ONG Mans Mercedàries.

La suma de tots aquests esforços, la suma de tots aquests donatius ha fet possible tancar teulada i estar quasi bé a punt d’acabar les obres. Esperem que durant el 28è Camp de Treball Kenya’22, les Voluntàries i Voluntaris que treballarem cada dia plegats amb els obrers d’Ongata Rongai, puguem acabar l’Escola el mes d’agost i puguen fer la inauguració de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES GENEROSES QUE ENS HEU POGUT AJUDAR

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »