A KUDIELELA (ANGOLA), CELEBRACIÓ DE LA PRIMERA COMUNIÓ

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb vosaltres les imatges de la Celebració de la Primera Comunió que ens han arribat de Kudielela-Angola.

Ahir diumenge de Misericòrdia, a Vila Matilde, el barri on tenen la Missió les nostres Mercedàries Missioneres; es va fer  a la Parròquia la Celebració de la Primera Comunió.

Molts nens i nenes del barri de Vila Matilde van participar des de la Catequesi de la Parròquia de la seva Primera Comunió, i els Kudielela que també formaven part del grup de Pastoral de Catequesi, també van celebrar la seva Primera Comunió.

El Moisés, el Gabriel, el Lukeni, el Luís, l’Eduardo, l’Agostinho, el Nelo, i el Sílvio: acompanyats de les nostres Mercedàries Missioneres, la Fina, la Lolita i la Bibi, van celebrar la seva Primera Comunió. Tots anaven vestits amb els «fatos» tradicionals d’Angola, els vestits tradicionals per a la Celebració.

Després van fer una festa a Kudielela per celebrar el Diumenge de Misericòrdia i la Primera Comunió dels 8 Kudielela.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar els 8 nens de Kudielela que han fet la Celebració de la seva Primera Comunió, i també a les nostres Mercedàries Missioneres amb qui formen la gran Família Kudielela.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »