6è DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA «NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED» DE ZARAGOZA TAMBÉ FAN LA SEVA EMPRESA SOLIDÀRIA PER A KENYA

Els alumnes de sisè de Primària del Col·legi «Nuetra Señora de la Merced» de Zaragoza, juntament amb els seus tutors, han participat en el programa «Cultura Emprenedora a l’Escola». La classe de 6è de Primària, van iniciar aquesta activitat el passat mes d’octubre i, des d’aleshores, durant tot el curs els alumnes han preparat tots els elements que fan possible la creació d’una empresa cooperativa: la idea empresarial, el repartiment de papers i feines, la imatge de la cooperativa, l’elaboració dels productes i els passos administratius necessaris, com  obtenir el número d’identificació fiscal, NIF, necessari per crear l’empresa cooperativa. Els alumnes de manera  molt ben organitzada, van saber  distribuir tots els productes elaborats per ells mateixos, durant aquest curs.

Els alumnes de 6è van participar en el mercat de cooperatives. Van tenir un èxit total. Van aconseguir vendre tots els seus productes i van guanyar un dels tres premis del programa educatiu «Aprendiendo a Emprender». El premi que van aconseguir va ser el de millor Logo de les 105 cooperatives que participaven en aquest programa educatiu.

Tot aquest treball en equip realitzat tant pels alumnes com per l’equip docent ha culminat avui amb el lliurament a l’ONG Mans Mercedàries dels guanys aconseguit amb el seu treball com  a Emprenedors i Emprenedores.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar les Emprenedores i Emprenedors Solidaris de 6è de Primària i als seus tutors per tota la feina tan ben feta, i els volem agrair la seva solidaritat i la seva generositat amb l’ONG Mans Mercedàries

MOLTES GRÀCIES 6è DE PRIMÀRIA «NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED» DE ZARAGOZA

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »