REGAL SOLIDARI DE FINAL DE CURS DE 2B DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL: ELS MARVEL

L’ONG Mans Mercedàries i el Ton Toset com a Tutor de 2B de Primària del Col·legi la Mercè de Martorell i com a President de l’ONG Mans Mercedàries, donem les gràcies a totes i tots els alumnes de 2B de Primària del Col·legi la Mercè de Martorell i a totes les seves famílies per aquest Regal Solidari que serà per a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

La classe dels Marvel, saben perfectament quines són les gran necessitats que les nenes i nens del barri d’Ongata Rongai tenen, i sabien que els feia falta un PROJECTOR, sense el qual no poden veure cap tipus de pel·lícula ni vídeo a l’Escola. I van pensar que un bon regal per a l’Escola de Kenya podria ser un Projector Solidari.

Com que els Marvel estimen molt al Ton perquè és el seu tutor, li volien fer un regal, van decidir regalar-li un Projector per a l’Escola de Kenya i el Ton el podria portar aquest estiu a Ongata Rongai.

És per això que des de l’ONG Mans Mercedàries, volem donar les gràcies a tots els Marvel i a les seves famílies per la seva generositat, i per la gran idea d’aquest Projector Solidari ja que a Ongata Rongai no en tenien cap.

MOLTES GRÀCIES MARVEL

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »