Basquet Solidari – ENCISTELLA PER ANGOLA 2018

Avui dia 2 de juny, el Club de Bàsquet la Mercè, ha organitzat un any més el Bàsquet Solidari. A les pistes de bàsquet de la nostra Escola.

Aquest any el bàsquet Solidari és per a Angola, per a la construcción d’una Escola per a nenes i per a l’alfabetització de les dones a Luanda.

Han estat moltíssims els alumnes, exalumnes i famílies de la nostra Escola que han omplert els patis, i també han vingut convidats els equips de bàsquet de l’Escola Juan Ramón Jiménez i l’Escola José Echegaray.

Des de les 9h del matí fins les 2.30h del mig dia, les pistes de bàsquet del Col.legi han estat plenes de gom a gom fent el 3X3 Solidari, des dels més petits de 6 anys fins els pares i mares que també han volgut participar fent els seus equips.

El matí ha començat amb un bon esmorzar de carn a la brasa….i la Jornada Solidària ha acabat amb el concurs de triples que ha guanyat la Judit Zamora.

La cloenda del Bàsquet Solidari será al sopar del proper dissabte dia 9 de juny.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes les persones que han fet posible, un any més,  aquesta Jornada Solidària de Bàsquet: el Jordi del Amo(president del Club) i tota la Junta Directiva; als entrenadors/res, monitors/res, que han sabut, durant tot el curs, motivar tots els nens i nenes del Club, i han organitzat tota la Jornada del Bàsquet Solidari; a tots els alumnes, exalumnes i famílies participants del 3X3 Solidari, que amb el seu esforç i solidaritat han aconseguit una Jornada de Bàsquet Solidària de gran èxit….al José Luís pels tradicionals i deliciosos esmorzar de carn a la brasa…..i al nostre públic, que ha sabut animar i aplaudir en tot moment.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM….ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

 

Seguim amb aquesta notícia 7 dies desprès. Tal com dèiem, ahir dissabte 9 de juny, es va celebrar el Sopar de Fi de Temporada del CB LA MERCÈ. I es va fer el lliurament a l’ONG Mans Mercedàries de la donació del Bàsquet Solidari del passat 2 de juny.

 

Moltes Gràcies amigues i amics del CB LA MERCÈ

No Comments

Post a Comment

Translate »