JA HAN RECOMENÇAT LES OBRES A L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI

      

Gràcies a Déu i a la generositat de moltes persones ja han començat les obres del segon pis de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

Com  tothom  recordareu, us vam explicar que necessitàvem molts diners per a   la construcció de la «segona fase de l’Escola Lutgarda»,per poder fer el segon pis, i acabar així tota la part d’Educació Primària.

Gràcies a la generositat de persones solidàries, s’han pogut recomençar les obres, ara ens falten molts diners encara per poder acabar tota la segona planta i la teulada de l’Escola. En aquesta planta com tots recordareu, hi aniran les aules de 4rt, 5è i 6è d ‘Educació Primària.

Quan les Voluntàries i Voluntaris del 28è Camp de Treball de Kenya’22 anirem el proper estiu a Ongata Rongai, la nostra feina serà fer classes tallers i jocs amb les nenes i nens de l’Escola durant els matins, a les tardes farem també classes tallers i jocs amb la canalla del barri d’Ongata Rongai i al mig dia haurem de pintar i decorar tot el segon pis, que haurà d’estar del tot acabat. És per aquest motiu que us necessitem, i apel·lem a la vostra generositat i solidaritat, sense les quals l’Escola no es podrà acabar.

Necessitem molts diners per finalitzar l’Escola Lutgarda i d’aquesta manera Ongata Rongai podrà tenir un Col·legi d ‘Educació Infantil i d’Educació Primària. Una Escola on les nenes i nens del barri podran tenir una educació en coneixements i valors, i també un lloc on estaran segurs del perill que suposa el barri d’Ongata Rongai. Un barri, com tots sabeu, on els segrestos de nens i nenes per al tràfic d’òrgans és constant, un lloc on la canalla no hi estan segurs.

És per això que es va començar el projecte de la construcció d’aquest Centre Educatiu de les nostres Mercedàries, per donar resposta a totes les famílies del barri d’Ongata Rongai que volien una Escola per educar els seus fills i filles i també un lloc on els nens i nenes estarien amb seguretat.

NECESSITEM LA GENEROSITAT DE TOTHOM

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »